• 90.000 produkter til konkurrencedygtige priser!
  • Forsendelse fra 49:-
  • Hurtige leveringsskibe inden for 24/48

Mikrobølgeovne

En mikrobølgeovn er et meget populært husholdningsapparat, der findes i de fleste hjem. Du kan bruge den til at opvarme færdigretter og derudover har nogle mikrobølgeovne også en grillfunktion. Så kan du også lave mad direkte i din mikrobølgeovn.

Fordelene ved en mikrobølgeovn er, at det er hurtigt at opvarme mad, især i sammenligning med opvarmning i en traditionel ovn. Du behøver ikke vente på, at ovnen bliver varm, men mikrobølgerne har den rigtige temperatur fra begyndelsen. Desuden fylder mikrobølgeovnen mindre plads end en almindelig ovn.

Læs mere

 

 

 

Hvilken mikrobølgeovn skal du vælge?

Når du skal købe en mikrobølgeovn, skal du tænke over, hvad du skal bruge den til, og hvilket budget du skal flytte rundt med. Hvis du bare skal bruge din til at forberede havregryn til morgenmad eller til at smelte smør under bagningen, er en enklere model perfekt. For dem af jer, der kan lide at bruge mikrobølgeovnen så meget som muligt, er en med grillfunktion og andre nyttige indstillinger et glimrende valg.

Vi tilbyder mikrobølgeovne med forskellige funktioner og i prisklasser, der passer til alle. Vælg mellem digitale varianter og mikrobølgeovne med knapper. Hvis du ikke har så mange bordplader i dit køkken, kan du vælge en indbygget mikrobølgeovn. Mange moderne køkkener har plads til sådanne.

Vælg en mikrobølgeovn med et look, der passer dig

En mikrobølgeovn kan se ud på flere måder. Der findes modeller i sort eller hvid plast, men du kan også vælge stilfulde mikrobølgeovne i rustfrit stål. De findes også i forskellige størrelser, så de passer til alle køkkener og husstande. Mange af os har et specifikt design i vores køkkener, og det er af stor betydning, at alle husholdningsapparater passer. Nogle har måske endda et yndlingsmærke, som de foretrækker.

I vores sortiment af mikrobølgeovne finder du modeller fra en række mærker. Vi tilbyder produkter fra blandt andet Panasonic, Bosch, Samsung og Cecotec. Hvis du vil forbruge så lidt elektricitet som muligt, er det også en god idé at kontrollere energimærket for den mikrobølgeovn, du agter at købe. Energiklasse A betyder et lavt energiforbrug, mens dem med højere bogstaver bruger mere energi

 

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishSuomiDansk

Vis moms: