>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Pandekager og vaffeljern

Pandekager og vafler er favoritter, der går hjem til morgenmad, frokost og mellemmåltider, både til børn og voksne. Med pandekage og vaffeljern forenkler du madlavningen og får et perfekt, sprødt resultat hver gang. Betydeligt glattere end at bruge bradepanden – meget bedre end at købe færdiglavet.

Læs mere
Antal produkter: 76

Varemærker

Pris

Sorter efter

Spring bradepanden over – invester i stedet for et pandekagejern

At stege pandekager i en almindelig bradepande er sjældent så nemt, som det kan se ud, ikke? Dejen klæber til kanterne, de bliver aldrig helt runde og ofte bliver de enten for tykke eller for tynde. Med et pandekagejern bliver det meget nemmere at stege pandekager og få dem helt perfekte hver gang. Vores pandekagejern har en praktisk non-stick overflade, der gør at dejen aldrig sætter sig fast, de er nemme at indstille på den helt rigtige temperatur og de fylder lidt i køkkenskabet.

Sidst men ikke mindst behøver du slet ikke bruge komfuret – vores pandekagejern er elektriske og forbindes nemt med en ledning. Et pandekagejern er med andre ord perfekt at have i campingvognen, på sejlbåden eller i sommerhuset.

Vaffeljern til bløde vafler og frasevafler

Vaffeljern fås i forskellige modeller tilpasset forskellige typer vafler. Vores sortiment omfatter vaffeljern til klassiske svenske sætningsvafler, samt firkantet jern til bløde vafler – også kaldet belgiske vafler. Alle vores vaffeljern er lavet af høj kvalitet og er nemme at bruge.

Når du bestiller pandekage og vaffeljern hos os hos Allectra, følger der altid en brugervejledning fra producenten med. Der står også, hvordan du bedst renser dit vaffeljern eller pandekagejern, så du kan nyde det længst muligt.

Vil du have hjælp til, hvilket pandekage- eller vaffeljern du skal vælge, eller har du spørgsmål til produkterne i vores sortiment? Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige.

 

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: