>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Makeup

Fyld make-up tasken med kvalitetstestet kosmetik til rigtig gode priser og slip din indre make-up artist. Her hos Allectra finder du alt, hvad du skal bruge til at fikse både nedtonede hverdagslooks og festlig make-up med røgfarvede øjne eller farverige læber.

Læs mere
Antal produkter: 2

Varemærker

Pris

Sorter efter

Overkommelig kosmetik til alle lejligheder

Øjne, læber, øjenbryn eller kinder – uanset hvilken type kosmetik du leder efter, håber vi, at du finder lige præcis det, du leder efter her hos Allectra. Vi vil gerne gøre det nemt for dig som kunde at opdatere makeuptasken med alt fra pudder til læbestift og andre favoritter, uden at du skal trænge i butikkerne og stå i kø. Derfor har vi investeret i et generøst udvalg af kosmetik, hvor du finder masser af gode produkter til alle forskellige lejligheder. Vi har make-up til hverdag og fest samt arbejde og ferier.

For at gøre det nemt for dig at finde den rigtige, er produkterne opdelt i forskellige kategorier. Du kan også sortere efter pris, produktnavn og vurdering for at få dine favoritter endnu hurtigere.

Fra budget til luksus

Allectra har kosmetik i forskellige farver, til forskellige formål, af forskellige mærker og i forskellige prisklasser. Hos os kan du shoppe til både budget og ægte luksus – altid til konkurrencedygtige priser og altid med hurtig og sikker levering hjem til dig.

Uanset om du foretrækker billigere make-up produkter, eller hvis du vil forkæle dig selv med lidt ekstra luksus, kan du føle dig sikker på, at al kosmetik her hos Allectra er skånsom og sikker at bruge. Vi forhandler kun kvalitetstestede produkter, der er venlige mod ansigtets sarte hud, men som samtidig sidder, hvor de skal, og som holder rigtig længe.

Benyt lejligheden til at opdatere din makeuptaske med nye friske produkter fra kendte mærker lige nu - opdag også Allectras brede udvalg af kosmetik til dig.

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: