>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Groumet produkter

Hvad er livet uden lidt herlig luksus og flair i ny og næ? Både til hverdag og til fest. I kategorien Gourmet finder du produkter, der giver lidt ekstra gylden kant til livet – såsom velsmagende olier, kaffekapsler til hjemmelavede cappuccinoer, macchiatos og espresso, lufttørrede skinker af bedste kvalitet og lækkert tilbehør til smagning og servering. Perfekt når du vil forkæle dig selv med noget ekstra eller give i gave til en du holder af.

Læs mere

Gourmet til fest og hverdag

Gourmetprodukter i køkkenet kan selvfølgelig være forskellige for forskellige mennesker. For nogle kan den ultimative luksus være velsmagende kaffe af høj kvalitet, for andre en velfyldt tapasbakke med lagrede oste og eksklusiv skinke. Her hos Allectra stræber vi efter at tilbyde noget for enhver smag. I vores udvalg af gourmetprodukter finder du nøje udvalgte og nappe gode produkter til at dække bord til fredagshyggen, luksusmorgenmaden eller hvorfor ikke hverdagsmiddagen midt på ugen.

Udover spiselige lækkerier har vi også praktisk og stilrent tilbehør til borddækning og smagning. Du kan blandt andet shoppe fine små skåle samt serveringsfade og osteknive perfekt til tapas og ostebakker. Ligesom vores øvrige sortiment er alt indenfor gourmet af høj kvalitet, men fornuftige priser.

Nemmere og mere bekvem gourmetshopping online

Shopping online har aldrig været nemmere end hos os hos Allectra. I stedet for at skulle trænge i torvehallen eller i supermarkedet, når du køber din kaffe, en god olivenolie eller andre gourmetprodukter – kan du botanisere hos os i tilbuddet i fred og ro. Vores webshop er bygget op, så du nemt og smidigt kan navigere dig igennem de forskellige varer og hurtigt finde dine favoritter.

Når du har afgivet din ordre, sørger vi for, at dine varer bliver pakket, sendt og leveret hurtigst muligt. Lyder det fristende? Velkommen til at opdage vores udvalg af luksus gourmetprodukter også dig.

 

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: