• 90.000 produkter til konkurrencedygtige priser!
  • Forsendelse fra 49:-
  • Hurtige leveringsskibe inden for 24/48

Kostumer og maskerade

Her finder du alle slags legetøj og kostumer til børn - og voksne - i alle aldre. Uanset om du leder efter de nyeste og mest populære produkter til en fest for voksne eller de velkendte klassikere med et allerede givet sted i hjemmet til alle familier med børn, finder du dem her.

For at finde den rigtige blandt vores produkter skal du blot vælge en kategori og sortere efter det, du er interesseret i.

 

Inden for kategorien finder du:

 

Babyer og børn

Skolematerialer

Legetøj og spil

Jakkesæt

 

Legetøj til de yngste ...

 

På Allectra.dk finder du alt fra den perfekte dåbsgave til sjove og lærerige legetøj til de yngre familiemedlemmer.

For de aller yngste er det de enkle og ofte farverige legetøj, der normalt gælder, da det i starten kan være ret interessant at bare se på tingene og senere gribe dem. Inden for kategorien kan du endda finde produkter, der gør det lettere for forældre i første omgang med små børn.

 

... Og for de ældste!

 

For lidt ældre børn - eller de voksne - har vi selvfølgelig også et stort udvalg.

For ældre børn, der lige er begyndt at lege og lære for alvor, for eksempel er enklere gåder og sæt perfekte. Udendørs legetøj - som en cykel om sommeren eller måske en slæde om vinteren - giver også barnet motion, der er sjovt.

For de voksne kan vi tilbyde sjove maskerade-kostumer, der får dig til nemt at vinde prisen for bedste kostume til næste fest eller festspil, der sætter en gylden kant på et allerede behageligt øjeblik med familie eller venner.

 

Køb legetøj, kostumer og spil online - Altid med gratis forsendelse over SEK 800, hurtige leverancer og en 14-dages fortrydelsesret

 

Når du handler hos os, gør du det let og altid med gratis forsendelse over 800: - (Forsendelse 49 :-), hurtig levering sendes inden for 24-48 timer og 14 dages fortrydelsesret. Det kan sandsynligvis ikke blive jævnere end det.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores fremtrædende kundeservice.

Vi hjælper dig gerne.

Læs mere

 

 

 

Læs mere
Populære produkter i underkategorierne

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishSuomiDansk

Vis moms: