>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Bagning/Desserter

Kan du lide at bage velsmagende kager og desserter til middagsselskaber, fødselsdagsfester eller hvorfor ikke bare til fredagshyggen? Her finder du bageredskaber, der gør arbejdet i køkkenet både nemmere, smidigere og sjovere – og som du samtidig får et garanteret super godt resultat med. I udvalget herunder finder du bagegrej til både enklere og mere avancerede kager og desserter – perfekt til at investere i til dit eget køkken eller at give i gave til en, der elsker at bage.

Læs mere

Bagegrej til bagning på alle niveauer

Uanset om du foretrækker at lave mere simple kager som muffins og svampekager, eller om du satser på at blive Sveriges næste stjernebager, så har vi bageværktøjer, der hjælper dig med at få succes endnu en smule bedre, og som tager dine kager og desserter til et nyt niveau.

Hos os kan du shoppe forbrugsvarer som papirmuffinsforme, samt produkter, som du kan bruge igen og igen og holde i mange år. Vi har blandt andet et stort udvalg af bageforme i forskellige størrelser og designs, tilbehør til dekoration af kager og maskiner til egen produktion af is og yoghurt. I kategorien finder du også klassiske strygejern til simpel vaffel- og pandekagebagning.

Bag til både fest og hverdag

Et rigtig godt wienerbrød kan forgylde en kedelig hverdagsaften efter arbejde, og når der er festligheder, er en god dessert selvfølgelig et must. Ved at udstyre dit køkken med gode og funktionelle bageredskaber og tilbehør til bagningen, er du altid klar til at smide noget godt sammen til kaffen. Både hvis det kun er for familien, samt inden en stor fest.

Botaniser blandt vores udvalg af bageredskaber og find dine favoritter til gode priser og med hurtig levering. Handler du hos os, slipper du for at stå i kø hos andre kunder i en fysisk butik og kan i stedet bestille det du ønsker i fred og ro.

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: