>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Solbriller

Solbriller beskytter frem for alt dine øjne mod solens stærke stråler, men fungerer også som et stilfuldt tilbehør, der kan løfte ethvert outfit. Her hos Allectra finder du et stort udvalg af solbriller til både voksne og børn, i masser af forskellige stilarter, størrelser og designs. Alle modeller er af høj kvalitet og er testet for at garantere god beskyttelse af dine øjne. Oplev udvalget herunder og find nye yndlingsbriller til dig selv og din familie.

Læs mere

Prisbillige solbriller fra kendte mærker

I vores udvalg af solbriller har vi samlet mange yndlingsprodukter fra en række forskellige designere og mærker. Takket være kun at have en webshop kan vi tilbyde bedre priser end hvad du kan finde i en fysisk butik, men produkterne er ens og kvaliteten er den samme.

For at gøre det nemt for dig at finde den rigtige, har vi opdelt sortimentet i forskellige underkategorier – kvinder, mænd, børn og unisex. Inden for hver kategori finder du masser af forskellige modeller i forskellige stilarter og prisklasser. Vi har trendy solbriller i de nyeste designs, samt tidløse klassikere, der er lige rigtige år efter år.

Vigtigheden af ​​godt glas

Når du skal købe nye solbriller, er det nemt først at se på designet og hvordan de ser ud, men det vigtigste er egentlig, hvilken type glas det er, og hvor godt det beskytter øjnene. De fleste af vores solbriller har såkaldte polariserende glas, hvilket betyder, at de reducerer reflekser og giver bedre kontraster. Noget, der til gengæld er skånsomt for øjnene, når solen skinner kraftigt, men også i delvist klart vejr.

Udover polariseret glas findes der også fotokrome glas, der bliver mørkere, jo stærkere det omgivende lys er. Indendørs bliver de ufarvede, hvilket betyder, at du ikke skal tage dem af og på hele tiden – noget der kan være praktisk, hvis du for eksempel har stærke solbriller.

Solbriller beskytter øjnene mod solens UV-stråler – Find din favorit her

Solbriller gør det nemmere at se i virkelig skarpt sollys. Her finder du solbriller til både voksne og børn. Vælg om du skal bruge komplette solbriller eller klips til eksisterende briller. Polariserede briller øger kontraster og reducerer refleksioner, fotokromatisk gør brillerne mørkere, jo stærkere lys de udsættes for.

Solbriller kan virkelig se ud som du vil. Hvis du vil gemme dig, er solbriller den optimale beklædningsgenstand at gemme sig bag, men samtidig er en mand garanteret at blive set i. Solbriller har altid været en given egenskab i modeverdenen, og der er få tøj, der ikke går godt. med et par flotte stel. At der er tusindvis af modeller at vælge imellem gør ikke sagen værre, og når det kommer til solbriller, er alt i høj grad en smagssag.

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: