>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Herreure til alle lejligheder

Leder du efter et nyt herreur til at forstærke din egen stil med - eller til at give i gave til en du holder af? Her på Allectra finder du et generøst udvalg af herreure til alle forskellige lejligheder og stilarter. Alt lavet af høj kvalitet og let at bestille online til rigtig gode priser.

Du er meget velkommen til at opdage vores sortiment af armbåndsure i herremodeller til både arbejde og fritid.

Læs mere
Antal produkter: 968

Varemærker

Kategorier

Pris

Sorter efter

Vær praktisk og stilfuld på samme tid

Et stilfuldt herreur af fine materialer og høj kvalitet tilføjer mange stilpunkter til ethvert outfit. Samtidig opfylder et armbåndsur også en yderst praktisk funktion - som du sjældent får med andre typer smykker. Et herreur er således et perfekt tilbehør til dig, der ikke ønsker at skulle vælge mellem stil eller funktion.

Det er også en glimrende investering, hvis du vil supplere garderoben med noget virkelig klassisk og tidløst. Et herreur vil være lige så mange år fremover som nu.

Stilfulde herreure i læder, stål og tekstil

Hos Allectra ønsker vi at tilbyde vores kunder mere fleksibilitet og flere valgmuligheder, end man kan finde i andre butikker og onlinebutikker. Derfor investerer vi i at have et bredere og bedre udvalg af ure i herremodeller end vores konkurrenter - med et større udvalg af designs i forskellige materialer.

Hos os finder du trendy herreure i rustfrit stål, men også klassiske modeller med armbånd af blødt læder eller slidstærkt og praktisk tekstil. Uanset hvilken type herreur du leder efter - enten til dig selv eller som gave - håber vi, at du finder det her hos os.

Tag din arbejdsstil, træningsstil eller feriestil til et nyt niveau med et stilfuldt og overkommeligt herreur fra Allectra. Du kan bestille let, problemfrit og bekvemt lige her på vores websted.

 

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: