>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Vinstand

En flot vinreol giver både praktisk opbevaring til dine vinflasker og bliver samtidig en flot indretningsdetalje. Her finder du et generøst udvalg af vinreoler og flaskeholdere i masser af forskellige størrelser og designs. Perfekt til at give som gave eller til at købe hjem til dit eget køkken.

Læs mere
Antal produkter: 54

Varemærker

Pris

Sorter efter

Vinflasker opbevares bedst i vinreoler

Vidste du, at vinflasker helst skal opbevares vandret for at bevare kvaliteten og den gode smag længst muligt? Det skyldes, at proppen holdes fugtig, når en vinflaske opbevares liggende – noget som igen gør, at den lukker meget bedre tæt og ikke smuldrer, når den skal trækkes ud.

Med en vinreol kan du opbevare alle dine yndlingsvine liggende og sikre, at de holder sig gode så længe som muligt. Det er bedst, hvis du kan stille vinreolen et mørkt og køligt sted, men ellers fungerer det selvfølgelig fint også at have det i køkkenet, spisestuen eller stuen. Vores sortiment omfatter vinreoler, der rummer både få og mange flasker, så du nemt kan finde en, der opfylder dine krav og ønsker.

Vinreol på væg eller gulv - hvad foretrækker du?

Vinreoler fås i både væghængte og stående varianter. En væghængt vinreol er praktisk, hvis du mangler plads og gerne vil frigøre plads på gulvet eller i en hylde. Det bliver også en stilren indretningsdetalje, der passer ind i både køkken og stue.

Har du plads til en gulvstående vinreol, kan dette være et godt alternativ, hvis du har mange flasker og mangler en vinreol i en større model. En fordel ved vinreoler, der ikke hænges på væggen, er, at de er nemme at flytte rundt på og skifte plads, hvis man ønsker det.

Tag et kig i vores sortiment og shop din nye vinreol billigt og nemt via Allectra.

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: