>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Sandwich toasters

Hos Allectra finder du sandwichgrill fra kendte mærker, af høj kvalitet og til rigtig gode priser. I vores webshop kan du nemt og bekvemt tjekke vores sortiment ud og så bestille din nye sandwichgrill hjem uden overhovedet at skulle gå hjemmefra. Perfekt, når du leder efter et køkkenredskab til at lave velsmagende toasts med til en snack, udflugt eller aftenkaffe.

Læs mere
Antal produkter: 103

Varemærker

Pris

Sorter efter

En sandwichgrill er et must i ethvert køkken

Grillede sandwiches passer lige så godt som suppetilbehør, som de gør til en snackbrunch eller hvorfor ikke en simpel middag foran fjernsynet. Med en sandwichgrill hjemme i køkkenet kan du nemt tilberede varme sandwich med masser af forskelligt fyld, uden at skulle bøvle med ovnen eller bruge bradepanden. Det er et klassisk værktøj, som bør findes i ethvert køkken. I hvert fald hvis mand som os elsker sandwich.

I vores sortiment finder du sandwichgrill i forskellige størrelser og prisklasser. Som i vores øvrige kategorier i webshoppen bestræber vi os på at tilbyde mange valgmuligheder med noget, der passer til enhver smag. Vi har både mindre sandwichgrill, der passer perfekt ind i det lille køkken og er nemme at tage med i campingvognen eller i sommerhuset, samt mere generøse varianter, hvor du kan tilberede flere sandwich ad gangen. Uanset hvilket produkt du vælger, kan du være sikker på at få god kvalitet til en rigtig god pris.

Praktiske sandwichgrill med non-stick overflade

Stort set alle sandwichgrill i vores sortiment har en såkaldt non-stick overflade af teflon eller anden lignende belægning. Dette giver dig mulighed for nemt at grille dine sandwich uden at skulle bruge ekstra fedt eller bekymre dig om, at brødet sidder fast. En sandwichgrill med non-stick overflade er nemmere at rengøre, holder sig frisk længere og giver en sundere tilberedning af dine sandwich.

Se vores udvalg af sandwichgrill og bestil din nye favorit hos os hos Allectra.

 

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: