>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Saftpressere

Med din egen frugtpresse kan du hurtigt og nemt lave dine egne sunde juicer helt uden tilsætningsstoffer eller andre unødvendige stoffer. Bare frisk frugt - spækket med skønne vitaminer og mineraler. Allectra tilbyder frugtpressere i forskellige størrelser og forskellige prisklasser - forhåbentlig kan du finde en, der opfylder dine krav og ønsker.

Læs mere
Antal produkter: 130

Varemærker

Pris

Sorter efter

Frugtpresser til små og store familier

Hvad er en god weekendmorgenmad uden et glas iskold frisk frugtjuice? Det smager selvfølgelig bedst, når det er helt friskpresset – ligesom på et hotel eller en café. Med din egen frugtpresse i køkkenet kan du lave dine egne juicer lige så nemt og smidigt, som du vil, lige så ofte du vil og med ingredienser efter eget valg.

Frugtpressere er nemme at bruge og fylder ikke meget hjemme i køkkenet. I vores sortiment finder du både små modeller perfekte til den enlige husstand eller den lille familie, samt større varianter til dig, der gerne vil kunne presse en masse juice på én og samme tid.

Til dig, der ønsker morgenkvistens ekstra hygge, har vi et godt udvalg af elektriske frugtpressere, der klarer alt arbejdet for dig. Hvis du foretrækker at presse alt selv, kan du også købe en klassisk manuel variant. Uanset hvilken af ​​vores frugtpressere du vælger, kan du være sikker på at få høj kvalitet til en rigtig god pris.

Dette vil få din frugtpresse til at holde længere

En frugtpresse af god kvalitet kan sagtens holde i mange år. Det er dog vigtigt at bruge det efter instruktionerne, og at være forsigtig med rengøringen. Når du køber en frugtpresse hos os hos Allectra, medfølger der altid instruktioner til både brug og pleje fra producenten.

Har du spørgsmål til din nye frugtpresse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi står til rådighed på mail og telefon i hverdagene og hjælper dig gerne med dine tanker.

 

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: