>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Miksere

En god røremaskine er et must i køkkenet, hvis du kan lide smoothies, supper, saucer og cremer af forskellig art. Blandere fås i en række varianter og størrelser, som du finder en masse af her hos Allectra. Vi har røremaskiner til den lille husstand, samt til den store familie, der gerne vil kunne blande meget på én gang. Hvilken model foretrækker du?

Læs mere
Antal produkter: 344

Varemærker

Pris

Sorter efter

Vælg mellem almindelig røremaskine eller håndmixer

I blanderkategorien finder du både fleksible stavmixere, der fylder lidt og er nemme at stuve væk, samt mere solide blendere med større volumen og højere kapacitet. Hvilken røremaskine der passer dig bedst afhænger dels af, hvordan og til hvad du har tænkt dig at bruge den, og hvor store mængder du ønsker at kunne blande ad gangen.

En håndmixer er som regel perfekt, når du vil blande en eller to portioner smoothie, lave din egen babymad eller blande en suppe direkte i gryden. Der medfølger en mindre kande, og til nogle modeller får du også forskelligt tilbehør såsom et piskeris og en lidt større beholder. I modsætning til standard armaturer er håndmixere små og handy i størrelsen og fylder derfor lidt i køkkenet. De er også nemme at tage med i sommerhuset eller i campingvognen, hvis det ønskes.

Hvis du gerne vil kunne knuse is og blande hårde ting som frossen frugt, kan en almindelig røremaskine i stedet være et bedre valg. Den er mere omfangsrig, men har en højere kapacitet og kraftigere mixerblade, der både holder bedre og blander mere effektivt.

Kvalitetssikrede blandere fra gode mærker

Hos Allectra kan du shoppe mixere fra kendte mærker til rigtig gode priser. Vi vil gerne hjælpe dig med at få succes i køkkenet, og derfor har vi valgt kun at tilbyde nøje udvalgte armaturer, der holder den højeste standard både hvad angår kvalitet og funktion.

Oplev vores udvalg af fantastiske mixere til fantastisk madlavning også dig.

 

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: