>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Vin tilbehør

Vintilbehør som proptrækkere, vinkølere, beluftere og smukke karafler er perfekte at give som gave til en med interesse for vin – men også at forkæle sig selv. Hos Allectra kan du købe mange forskellige typer vintilbehør med både praktisk og æstetisk funktion. Altid til konkurrencedygtige priser, af høj kvalitet og med hurtige, sikre leveringer.

Læs mere
Antal produkter: 6

Varemærker

Kategorier

Pris

Sorter efter

Propper, drypbeskyttere, karafler og termometre – vi har alt og lidt til inden for vintilbehør

Ligesom mad og madlavning kræver deres redskaber og tilbehør, så gør drikkevarer - ikke mindst vin. En god prop, der lukker ordentligt eller en karaffel, der tillader vinen at blive luftet, kan gøre en stor forskel for smagen og sikre, at alle aromaer virkelig kommer frem. Forskellige typer vintilbehør kan således være gode at have hjemme i køkkenet, både til hverdag og fest.

I vores sortiment finder du alt fra tætsluttende vakuumhætter, der sørger for, at smag og aroma bevares også efter en flaske er åbnet, til stilrene glaskarafler og praktisk drypbeskyttelse. For dem med stor interesse for vin har vi også specielle vintermålere, hvormed du nemt kan tjekke, at vinen holder optimal temperatur inden servering. Alle produkter i vores sortiment kommer fra kendte mærker og er af høj kvalitet. Takket være at vi kun tilbyder salg online og ikke har en fysisk butik, kan vi også holde priserne lavere end hos vores konkurrenter.

Perfekt som gave

Vintilbehør er ligesom en dejlig flaske vin en værdsat gave at give væk til en, der kan lide gode drinks. Leder du efter en gave til nogen, kan en praktisk vakuumhætte, en lufter eller en flot proptrækker være et glimrende alternativ. Vi har også et komplet vindersæt med flere forskellige typer tilbehør i én og samme pakke. Alle produkter er tilgængelige for nem og bekvem bestilling online.

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: