>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Tilbehør

Stilfuldt og praktisk tilbehør sætter prikken over i'et på dit outfit og udfylder også ofte en praktisk funktion. Hos Allectra kan du vælge og vrage mellem masser af forskelligt tilbehør til både damer, herrer og unisex. Gå på opdagelse i vores sortiment og bestil en taske, et bælte, en paraply eller noget andet lækkert til en billig pris og med hurtig og sikker levering. Enten til dig selv eller som gave til en du holder af.

Læs mere

Løft din garderobe med godt tilbehør

En garderobe uden en masse godt og funktionelt tilbehør er ikke en komplet garderobe. Ligesom vi har brug for trøjer, bukser, sokker og sko på kroppen, har vi også brug for tilbehør som hatte og kasketter, tasker og punge, buksebælter og smykker. Dels fordi det er stilrent og tilføjer noget ekstra, men også fordi de i mange tilfælde er praktiske og opfylder en god funktion. At vente på bussen uden paraply er for eksempel ikke specielt sjovt. Heller ikke at skulle lægge nøgler, mobiltelefon, briller, pung og andre ting, du skal have med i lommerne i stedet for i en håndtaske.

Uanset hvilken type tilbehør du skal investere i, eller ønsker at give i gave, er vi sikre på, at du kan finde noget, der passer til her hos Allectra. Vi har et bredt udvalg af produkter i forskellige designs og stilarter - alle af god kvalitet og lavet af slidstærke materialer.

Køb tilbehør fra dine yndlingsmærker

I vores udvalg af tilbehør finder du forskellige produkter og forskellige designs samt forskellige mærker. Vi har tasker, punge, kasketter og smykker fra kendte mærker i flere forskellige prisklasser, så du kan finde gode tilbud, eller benytte lejligheden til at forkæle dig selv med noget ekstra lækkert.

Har du spørgsmål til vores tilbehør eller et specifikt produkt? Vores kundeservice hjælper dig gerne og er tilgængelig både på telefon og mail.

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: