>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Hårde hvidevarer

Hvidevarer af høj kvalitet er en vigtig del af et funktionelt køkken. Ideelt set skal de også se godt ud og være energieffektive. Hos Allectra kan du handle hårde hvidevarer som køleskabe, frysere, komfurer, vaskemaskiner og ovne fra kendte mærker til rigtig gode priser - alt sammen kvalitetstestet af os og i et stilrent, moderne design. Bestilling er hurtig, nem og bekvem online.

Læs mere

Invester i de rigtige hvidevarer til dit hjem

Nye hvidevarer er for mange en dyr investering og dermed ikke noget, der udskiftes særlig tit. Når det er tid til at købe nyt, er det derfor vigtigt, at det er rigtigt fra starten, og at du vælger produkter, der passer ind i hjemmet og opfylder de behov og krav, du har.

Er du for eksempel på udkig efter et nyt køleskab eller fryser – eller måske begge dele – er størrelsen vigtig at have for øje. Dels hvad du kan få plads til i dit køkken, men også hvor meget køle- og fryseplads du har brug for. For børnefamilier kan det ofte være godt at have et køleskab og fryser i fuld størrelse med plads til en masse mad, mens husstande med færre personer udmærket kan klare sig på mindre varianter. Uanset hvad du leder efter, håber vi, at du finder et produkt, der passer til dig i vores brede og nøje udvalgte sortiment.

Energirigtige hårde hvidevarer til klimasmart brug

Hvidevarer som vaskemaskiner, køleskabe, frysere og komfurer kan være rigtige energityve, hvis de er af en ældre model. Noget der kan være belastende for din egen pengepung, såvel som for miljøet.

At udskifte ældre apparater med nye og moderne varianter er en effektiv måde at reducere elregningen og leve meget mere klimasmart på. Vil du have hjælp til at finde gode energibesparende hvidevarer til køkken, badeværelse eller vaskerum? Kontakt vores kundeservice, så hjælper vi dig gerne!

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: