>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Prisbillige dameure i høj kvalitet

Her finder du et bredt og nøje udvalgt sortiment af stilfulde dameure til både arbejde, fest og fritid. Alt i høj kvalitet og til en god pris selvfølgelig. Tag et kig på vores sortiment, og find dit nye yndlingsdame -modelur her på Allectra - enten som en gave til dig selv eller en du kan lide.

Læs mere
Antal produkter: 4147

Varemærker

Pris

Sorter efter

Smukt dekoreret eller med praktiske funktioner?

Uanset om du leder efter et stilfuldt dameur, der matcher andre smykker, eller en praktisk og funktionel model at have på, når du træner - vi håber, at du finder lige det, du leder efter her hos os. Vi har et generøst udvalg af begge udsmykkede dameure med smukke detaljer, samt smarte funktionelle ure lavet af slidstærke materialer.

Vi er også omhyggelige med at tilbyde mange valgmuligheder, når det kommer til design og udførelse. Nogle mennesker foretrækker et dameur af den klassiske model, mens andre kan lide at følge trends og vælge designnyheder. I vores webshop har vi masser af stilfulde dameure til enhver smag - både til de trendbevidste og til de tidløse.

Du kan selvfølgelig også vælge mellem forskellige materialer på selve armbåndet og designs på urskiven. Vi har dameure i rustfrit stål i forskellige nuancer, med tekstilarmbånd, læderarmbånd og med en rund eller rektangulær urskive.

Køb dameure fra kendte mærker

Et armbåndsur købes ofte til brug i mange år. Det er således meget vigtigt, at det ur, du investerer i - enten til dig selv eller som gave til en anden - er af høj kvalitet hvad angår både materiale og konstruktion, såvel som selve bevægelsen.

Her på Allectra finder du dameure fra veletablerede mærker og internationale designere - kendt for at levere konsekvent godt håndværk og produkter, der kan bruges i lang tid.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og sikre leveringer af dameure i alle klasser og kategorier. Både budget, mellem og luksus.

 

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: