>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Flødeis og yoghurtmaskiner

I kategorien is- og yoghurtmaskiner finder du alt, hvad du skal bruge til at lave din egen is og yoghurt fra bunden. Resultatet er perfekt cremet, uden en masse rod og besvær. En ismaskine eller yoghurtmaskine er perfekt at investere i til køkkenet eller give i gave til en du holder af.

Læs mere
Antal produkter: 32

Varemærker

Pris

Sorter efter

Lav is på en professionel måde

En egen ismaskine er et must i køkkenet for alle, der elsker is. Ved hjælp af en ismaskine kan du lave alt fra kugleis til softice med dine egne ingredienser og krydderier, helt uden unødvendige tilsætningsstoffer, der ofte findes i is. En ismaskine er nem at bruge og fylder ikke meget i køkkenet. Alt du skal gøre er at hælde dine isingredienser i skålen og trykke på start. Maskinen roterer isdejen og fryser den ned til en rimelig kold temperatur. Resultatet er en fantastisk god is med perfekt konsistens hver gang.

Vores sortiment omfatter ismaskiner i forskellige modeller og fra forskellige producenter at vælge imellem. Hvert enkelt produkt er nøje håndplukket af os, fordi det lever op til vores krav til kvalitet, funktion og brugervenlighed. Med en ismaskine fra Allectra kan du nemt lave din egen professionelle is hjemme i dit eget køkken.

En yoghurtmaskine fikser hjemmelavet yoghurt fra bunden

Vil du spise cremet, frisk yoghurt uden en masse tilsat sukker og konserveringsmidler? Køb en yoghurtmaskine derhjemme og begynd at lave din egen! Faktisk er det langt fra så kompliceret, som det umiddelbart kan se ud. En yoghurtmaskine er med til at holde din yoghurtkultur på den helt rigtige temperatur, så resultatet bliver lige præcis tykt og cremet og ikke mindst får en perfekt syrlig smag. Det eneste du skal bruge er mælk, yoghurt og eventuelt krydderi efter opskrift - resten klarer maskinen for dig.

Se vores udvalg af prisvenlige, kvalitetssikrede is- og yoghurtmaskiner og invester også i et nyt, sjovt køkkenapparat.

 

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: