>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Kropsholdning

En holdningsstøtte hjælper dig med at finde en sund holdning og modvirker problemer med smerter i ryg, skuldre og nakke. I vores sortiment finder du holdningsstøtter af forskellige modeller, i forskellige størrelser og fra forskellige producenter. Alt sammen ergonomisk tilpasset og udviklet til at fremme bedre rygsundhed.

Læs mere
Antal produkter: 5

Varemærker

Kategorier

Pris

Sorter efter

Holdningsstøtte til aflastning eller i forebyggende øjemed

Holdningsstøtte fås i mange forskellige modeller, tilpasset til at støtte hele ryggen eller specifikke problemområder - for eksempel lændehvirvelsøjlen og øvre brysthvirvel. Fælles for alle holdningsstøtter er, at de kan bruges til at lindre problemer, der allerede er opstået, samt i forebyggende øjemed, hvis du føler, at et smerteproblem kan være i gang. Støtten kan bruges på arbejdet, såvel som i fritiden og under forskellige aktiviteter.

Holdningsstøtter er både enkle og sikre at bruge og kan også skjules diskret under tøjet, hvis det ønskes. Alle understøtninger, der sælges her hos Allectra, er testet for både kvalitet og holdbarhed samt funktion og faktiske resultater. I vores webshop finder du kun de bedste holdningsstøtter på markedet, til de mest konkurrencedygtige priser.

Hvilken holdningsstøtte skal jeg vælge?

Hvilken holdningsstøtte der er bedst for dig og giver mest lindring af dine problemer er meget individuelt. Som så meget andet er det som regel et spørgsmål om at prøve, indtil du finder noget, som du føler fungerer godt, og som sidder behageligt.

Hos Allectra kan du vælge mellem holdningsstøtter i forskellige designs og designs, dels med eller uden magneter. Med en magnetisk holdningsstøtte får din ryg såkaldt magnetterapi, som hjælper stive og ømme muskler til at slappe af og dermed mindsker smerter.

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om holdningsstøtte eller om nogle af produkterne i vores sortiment, kan du altid kontakte vores kundeservice. Vi står gerne til rådighed med tips og råd til at hjælpe dig med at finde den rette holdningsstøtte til dig.

 

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: