>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Solkremer

Det er vigtigt at bruge gode produkter til solbeskyttelse, så huden ikke tager skade af den stærke UVA- og UVB-stråling. Her hos Allectra tilbyder vi et bredt udvalg af effektive solcremer fra kendte producenter – tilpasset både børn og voksne. Du kan nemt handle online, til lave priser og med hurtig og nem levering.

Læs mere

Solbeskyttelse til krop, ansigt og hår

Solens stråler giver måske både skøn varme og tiltrængt lys – ikke mindst for os heroppe i Norden – men uden den rette beskyttelse kan de også være rigtig skadelige. For at kunne opholde sig i solen og nyde den trygt, er det derfor vigtigt at bruge gode solcremeprodukter. Både sommer og vinter faktisk.

Hos os finder du forskellige typer solcreme tilpasset krop, ansigt og hår. Vi har selvfølgelig også produkter til både børn og voksne, med forskellige solbeskyttelsesfaktorer og i både creme- og sprayform. Hvilken beskyttelsesfaktor du har brug for afhænger dels af hvor sensitiv du er, dels af hvilken tid på året det er, og om du skal bruge det i Sverige eller i udlandet. Jo længere du opholder dig i solen og jo stærkere solen er, jo højere beskyttelse har du brug for.

Husk også at forbedre din solbeskyttelse flere gange i løbet af dagen – især hvis du bader eller sveder meget – og at bruge ekstra høj beskyttelse på børn.

Perfekt falsk forbrænding med brun uden sol

Du får den bedste beskyttelse mod solen, hvis du holder dig i skyggen og dækker din krop med tyndt tøj. Samtidig er den selvfølgelig skøn med gyldenbrun, solkysset hud. Heldigvis er der en simpel genvej der - at bruge brun uden sol. I vores sortiment finder du et udvalg af garvningsfri garvningsprodukter fra forskellige mærker, både som cremer og sprays. Perfekt til en gylden forbrænding året rundt, uden risiko for solskadet hud.

 

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: