>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Have og Terrasse - Alt for et behageligt udendørs miljø

Få mest muligt ud af din have og terrasse med praktiske udendørs produkter til vedligeholdelse og funktion samt rekreation og socialt samvær. Du er meget velkommen til at gennemse vores udvalg af overkommelige produkter af høj kvalitet - designet til at gøre dit friluftsliv glattere, enklere og mere behageligt.

Læs mere
Antal produkter: 1

Varemærker

Kategorier

Pris

Sorter efter

Gør havearbejde lettere med gode værktøjer

Hus med egen have og terrasse betyder masser af frihed og dejlige udendørsarealer til afslapning, leg og socialt samvær. Samtidig er det også forbundet med meget arbejde og vedligeholdelse. For at en have skal være pæn og være behagelig at bo i, kræves regelmæssig pleje som vanding, rive, slå græsplænen og beskære buske, træer og anden vegetation.

Ved at investere i gode værktøjer til kunstvanding og anden vedligeholdelse kan du let gøre dit havearbejde mere effektivt - og på den måde få mere tid til andre ting. Som at nyde i en hængekøje eller slikke sol på terrassen for eksempel.

Her hos Allectra finder du en lang række produkter, der hjælper dig med at holde din have behagelig. Både hvad angår ren pleje samt plantning og vanding, samt til dekoration. Vi har et stort udvalg af vandslanger, dyser, krukker, insektbekæmpelse og plantningsværktøjer til fordelagtige priser og med sikker levering.

Her er alt hvad du behøver for at dekorere din terrasse

Omdan din terrasse til en hyggelig oase ved at indrette med stilfulde og komfortable udemøbler, stemningsfuld belysning og smukke beplantninger og udendørs dekorationer. Vores webshop er fyldt til randen med alt hvad du behøver for at skabe et vidunderligt udendørs miljø for både store og små.

Kan du ikke finde det, du leder efter? Alle produkter til have og terrasse er sorteret i forskellige underkategorier, ved hjælp af hvilke du hurtigt og nemt kan navigere til det, du leder efter.

 

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: