>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Ansigtspleje - skånsomme produkter til alle hudtyper

Pas godt på din hud med skånsom rensning, gode fugtighedscreme og gavnlige cremer. Allectra tilbyder et nøje udvalgt og velassorteret udvalg af kvalitetssikrede produkter inden for ansigtspleje. Her kan du nemt finde alt, hvad du har brug for for at give den følsomme hud i dit ansigt de bedst mulige betingelser for at se så frisk og sund ud som muligt.

Læs mere

Vi har alt hvad du behøver for en god hudplejerutine

Huden udsættes dagligt for belastninger, der påvirker både dens udseende og dets modstandsdygtighed - herunder UV -stråling fra solen og skadelige partikler i luftforurenende stoffer. Den bedste måde at beskytte din hud mod disse belastninger er ved at bruge skånsomme og effektive hudplejeprodukter. Dette er ikke mindst vigtigt for huden i ansigtet, som er betydeligt tyndere og dermed mere følsom end på resten af ​​kroppen.

I vores sortiment finder du forskellige typer ansigtsprodukter, som alle er gode at have med i en komplet hudplejerutine. Hos os kan du nemt og bekvemt bestille produkter til rengøring, fugtgivende både dag og nat samt luksuriøse masker og eksfolierende produkter til et ekstra boost. Vi tilbyder også skum, skum og cremer til barbering.

Vælg den rigtige ansigtspleje til din hudtype

Brug af den rigtige type ansigtsprodukter til din specifikke hudtype er en vigtig del af en god hudplejerutine. Forskellige hudtyper har forskellige udfordringer og forskellige behov.

Hvis du har en teint, der let bliver fedtet og har tendens til acne, bør du vælge produkter, der er specielt designet til det. Hvis din hud derimod er tør og følsom, er en anden form for ansigtspleje velegnet, f.eks. Hvis du har en moden hud og ønsker noget, der forhindrer rynker.

Her på Allectra tilbyder vi sikker, skånsom og effektiv ansigtspleje til alle forskellige hudtyper.

Botaniser blandt vores generøse sortiment og forkæl dig selv eller en du holder af med en vidunderlig gave til en sund hud.

 

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: