>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Skønheds- og kropsbehandlinger derhjemme

Skab din helt egen spa hjemme i dit eget badeværelse med luksuriøse og gavnlige kropsbehandlingsprodukter. Her finder du alt hvad du skal bruge til manicure og pedicure, samt cellulitebehandling og hårfjerning – perfekt når du vil forkæle dig selv med lidt ekstra luksus, men også at give i gave til en du holder af.

Læs mere

Kropsbehandling for ydre og indre velvære

Der er selvfølgelig ingen tvivl om, at ægte skønhed og velvære kommer indefra, men ved at passe på dit udseende, kan du også føle dig mere vågen, friskere og gladere – hvilket igen giver et bedre udseende og får dig til at stråle lidt ekstra stærk.

Hos os kan du shoppe kvalitetstestede og prisvenlige produkter til forskellige former for kropsbehandlinger. Vi har smarte værktøjer og tilbehør til at kunne lave både manicure og pedicure – enten på dig selv eller en anden – samt kropsbehandlinger som hårfjerning, ansigtsmassage og behandlinger for at modvirke fremkomsten af ​​cellulite. I sortimentet finder du også masser af skønne cremer, neglelak, æteriske olier, kosttilskud og en masse andet til både indre og ydre velvære.

Produkter til hjemmespa

Formålet med vores produktsortiment inden for kropsbehandlinger er at tilbyde ting, som alle kan bruge på egen hånd, uden at skulle være uddannet skønheds- eller kropsterapeut. Vi vil gerne gøre det nemt for dig at skabe din helt egen hjemmespa, hvor du kan forkæle dig selv med skønne kropsbehandlinger uden at skulle i salon og uden at skulle betale dyre penge.

Køber du et produkt til kropsbehandling - for eksempel en massager eller hårfjerningsmaskine - medfølger der altid en manual med klare instruktioner om, hvordan det skal bruges. Har du brug for hjælp til et produkt du har købt hos os, eller har du spørgsmål til vores sortiment indenfor skønheds- og kropsbehandling, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: