>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Elektronik Uddannelsesmæssige Robotter

I kategorien pædagogisk robotik finder du blandt andet færdiglavet interaktivt legetøj samt elektroniksæt og robotsæt til eget byggeri. Perfekt til dig, der kan lide at bygge dine egne elektroniske kreationer, og som kan lide sjove gadgets med et pædagogisk formål. Du kan bestille hurtigt, problemfrit og nemt online til lave priser og med sikker levering.

Læs mere
Antal produkter: 1

Varemærker

Pris

Sorter efter

Kombiner leg og læring med pædagogisk robotteknologi

Pædagogisk robotteknologi er den perfekte måde at kombinere fordel med fornøjelse. Med interaktivt legetøj kan dit barn få udløb for deres kreativitet og lyst til at lege og opdage, samtidig med at det har mulighed for at lære noget og udvikle deres kognitive formåen.

Legetøj, der opmuntrer til både leg og læring, er store favoritter her hos Allectra. Derfor har vi fyldt vores webshop max, så du nemt kan udstyre børneværelset med ting, der både er sjove og udviklende. Her er legetøj til de allermindste børn, samt til de lidt større. Perfekt at give i fødselsdagsgave, i julegave eller måske i påskeægget. Alle produkter er naturligvis kvalitetstestet af os og opfylder vores krav til holdbarhed, funktion og sikkerhed.

Sjov for større børn også - eller hvorfor ikke dig selv?

Under pædagogisk robotteknologi har vi også gadgets, der kan appellere til lidt større børn og voksne. Er du interesseret i teknologi, er her komponenter og tilbehør til robotteknologi, som du kan bygge din egen robot med eller måske konstruere din helt egen elektroniske opfindelse. Hvad med fx lydsensor, afstandssensor, LCD-skærme til robotter samt bevægelsessensorer og potentiometre? Vi tør næsten love, at du ikke kan finde et bedre udvalg af elektroniske komponenter inden for pædagogisk robotteknologi andre steder – og bestemt ikke til en bedre pris. Uanset om det er online eller i enhver fysisk butik.

Velkommen til at udforske vores udvalg af pædagogisk robotteknologi også dig, og bestil dine favoritter i dag.

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: