>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Naturkosmetik

I naturkosmetik finder du udvalgte skønhedsprodukter, som er ekstra skånsomme mod din hud og hår. Naturkosmetiske produkter er lavet af naturlige ingredienser og indeholder ikke kemikalier og syntetiske stoffer, som ofte findes i almindelig kosmetik og i produkter til hudpleje og hårpleje. Perfekt til dem, der ønsker at tabe sig med kemikalier, og som ønsker at bruge renere og skånsomme produkter på deres krop.

Læs mere
Antal produkter: 2

Varemærker

Kategorier

Pris

Sorter efter

Shop eksklusiv naturkosmetik til fantastiske priser

Naturkosmetik er generelt dyrere at producere end almindelig kosmetik, hvilket betyder, at priserne ofte er højere for denne type produkter. Det skyldes hovedsageligt, at ingredienserne kan være sværere at skaffe og udvinde, og at fremstillingsprocessen kan være mere besværlig.

Da vi hos Allectra har valgt kun at sælge online, uden nogen fysisk butik, som medfører høje omkostninger, kan vi dog også tilbyde eksklusive produkter som naturkosmetik til rigtig gode priser. Hos os kan du blandt andet købe cremer med gavnlige ingredienser som bigift og arganolie, til en markant lavere pris end hvad du kan finde i en fysisk butik.

Hvad indeholder naturkosmetik?

Indholdet af naturkosmetiske produkter kan variere meget, men det, man kalder naturkosmetik, har det til fælles, at produkterne indeholder ingredienser fra naturen i stedet for dem, der produceres i et laboratorium. Eksempler på almindelige ingredienser i naturkosmetik omfatter, som nævnt ovenfor, bigift og arganolie, men også snegleslim, planter og urter af forskellig art, blomster og naturlige olier og essenser. Formålet med naturkosmetik er at bruge de plejende og helbredende kræfter, der findes i naturen, og som normalt er væsentligt mere effektive og frem for alt mere skånsomme for både din egen krop og miljøet og alt levende i den.

Har du spørgsmål til vores udvalg af naturkosmetik eller til et bestemt produkt? Kontakt vores kundeservice, så hjælper vi dig gerne.

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: