>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Hjemsikkerhed

I denne kategori har vi samlet produkter, der hjælper dig med at skabe et trygt og sikkert hjem. Her finder du blandt andet IP-kameraer og babyalarmer samt sikringer til stikkontakter og komplette sikkerhedssystemer. Tag et kig på vores sortiment og invester i det, du skal bruge, for at dit hjem virkelig føles som dit trygge slot.

Læs mere
Antal produkter: 3

Varemærker

Pris

Sorter efter

Hold tyve væk - og hold børnene sikre

Et trygt hjem er et hjem, hvor alle i familien kan føle sig trygge, sikre og afslappede. Et sted, hvor du ikke behøver at bekymre dig om hverken indre eller ydre farer. At opnå dette kan dog være lettere sagt end gjort – hvis du ikke bruger smarte hjælpemidler, der effektivt afværger forskellige typer potentielle farer.

Hos Allectra tilbyder vi flere forskellige typer produkter, der hjælper dig med at sikre dit hjem og gøre det til et mere sikkert sted. Vores sortiment omfatter overvågningskameraer og hele sikkerhedssystemer, der holder tyve og andre ubudne gæster væk, men også produkter til hjemmets børns sikkerhed - herunder babyalarmer og smarte stikkontakter. Uanset hvad du har brug for for at føle, at dit hjem er trygt og sikkert, håber vi, at du finder det, du leder efter her hos os.

Køb sikkerhedsprodukter til konkurrencedygtige priser

Allectras udvalg af produkter og tilbehør til et trygt hjem er både velassorteret og rimeligt prissat. Takket være, at vi ikke har en fysisk butik, har vi bedre lagerkapacitet og lavere omkostninger, hvilket igen giver bedre priser for dig som kunde og plads til et større og bredere sortiment. Handler du online hos os slipper du samtidig for at blive overfyldt med andre og stå i kø ved kassen. Hos os handler du når du vil døgnet rundt, altid i fred og ro.

Oplev vores udvalg af sikkerhedsprodukter, du medbringer, og bestil online i dag.

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: