>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

vaertøj og tilbehør

I kategorien værktøj og gør-det-selv finder du ting, der altid er gode at have derhjemme for muligheden for at reparere, reparere, bygge eller reparere noget. Både større og mindre gadgets. I sortimentet finder du enkle, praktiske redskaber og hjælpemidler, der gør, at du ikke skal have en håndværker med hjem til den mindste lille ting og i stedet kan ordne meget selv. Noget, der måske er ekstra værdifuldt, hvis du bor i et hus, hvor der altid er noget at få ordnet, men også i en lejlighed.

Læs mere
Antal produkter: 6081

Varemærker

Pris

Sorter efter

Værktøj og gør-det-selv til de handy og klodsede

Uanset om du er en flittig boligtømrer - eller måske endda en professionel håndværker - eller om du har tommelfingeren i min hånd, er vores værktøj og produkter i gør-det-selv perfekte at putte i værktøjskassen.

Vi tilbyder funktionelle værktøjer, som kan bruges af alle. I kategorien finder du hovedsageligt forskellige typer af elektriske materialer, såsom overspændingsbeskyttere, afbrydere og forlængerkabler, der tilbyder fleksible løsninger på ting, der har med husholdningens el at gøre. Hvad med eksempelvis smarte timer til at styre vinduesbelysningen, når du er på ferie? Eller stilrene afbrydere i forskellige materialer og farver, der kan matches til boligens indretning?

Sprillans nyt og renoveret brugt

Nogle ting købes bedst helt nye, når behovet opstår, men nogle er også glimrende at købe brugt. Hos Allectra tilbyder vi både helt nye produkter og bedre brugte i flere af vores forskellige produktkategorier – herunder værktøj og gør-det-selv. Alle produkter, både helt nye og brugte, er naturligvis nøje efterset af os og testet for både funktion og sikkerhed.

Køber du et renoveret brugt værktøj eller el-materiale hos os, har du naturligvis samme rettigheder og betingelser for returnering og ombytning, hvis behovet skulle opstå.

Oplev vores udvalg af smarte gadgets inden for værktøj og gør-det-selv og shop problemfrit, nemt og bekvemt i vores webshop.

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: