>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Elektronik | GPS og Bil

Udstyr din bil med smart tilbehør, der gør rejsen både nemmere og sjovere. Både når du rejser længere og kortere. Herunder finder du vores brede udvalg af produkter i kategorien GBS og biler – perfekt til dig, der godt kan lide praktiske gadgets til bilen eller som leder efter en smart gave at give til nogen. Forhåbentlig finder du lige det, du leder efter.

Læs mere

Ankom hurtigere med en god GPS-navigator

Træt af at læse klassiske kort eller at skulle bruge din mobiltelefon til at indtaste den adresse, du skal til? Invester i stedet for en rigtig GPS-navigator.

Allectra har GPS-navigatorer fra kendte mærker og til virkelig konkurrencedygtige priser. Alle modeller i vores sortiment er af høj kvalitet med hensyn til funktion, holdbarhed og grafik og er nøje udvalgt af os for at matche vores krav til den højest mulige standard. Vores GPS-navigatorer er universelle og kan bruges uanset bilmærke eller model.

Foretrækker du en større skærm – eller en lille og fleksibel variant, der ikke fylder meget og er nem at udvælge og tage med? Vi har begge varianter. Tag et kig på vores sortiment og opgrader bilen med teknisk avanceret og samtidig brugervenlig GPS.

Maksimer bilen med underholdning og godt tilbehør

Er der børn i familien, er en bærbar DVD-afspiller et perfekt trick til at gøre bilture lidt sjovere og lidt mindre konfliktfyldte. Både de lange afstande på ferie, såvel som de kortere til købmand eller fritidsaktiviteter. Når du alligevel er i gang, kan du også benytte lejligheden til at udstyre bilen med en ny USB-oplader, håndfri til sikre mobilopkald og smartholdere til både tablets og telefoner.

I vores sortiment finder du alt og lidt mere, du måtte få brug for indenfor GPS og biler – altid overkommeligt og med enkel og nem bestilling direkte online. Klik hjem dine favoritter i dag, og vi ordner levering hurtigst muligt.

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: