>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Maskerade kostumer

Leder du efter fancy kjole til Halloween eller en fest? Hos os finder du et omfattende udvalg af maskeradekostumer med forskellige temaer og figurer – lige fra hulemænd og fantasifigurer til børns yndlingsfigurer fra film og spil, dyr og skabninger og med inspiration fra de glade 50'ere, 60'ere, 70'ere og 80'ere. Som med alt andet på vores hjemmeside er priserne lave og leveringerne hurtige.

Læs mere
Antal produkter: 3

Varemærker

Kategorier

Pris

Sorter efter

Komplet udvalg af fancy kjoler, makeup, masker og tilbehør

Sig den fest, der ikke bliver sjovere, hvis gæsterne klæder sig ud eller lægger make-up til eventyrfigurer eller andet sjovt. Maskerade er altid et sjovt festtema, og også et tema, der fungerer lige så godt for både børn og voksne.

Hos Allectra finder du et meget generøst udvalg af maskeradetøj, masker, maskeradetilbehør og make-up til konkurrencedygtige priser. Vi har kostumer i både små og store størrelser, både sjove og skræmmende masker, sjove festtilbehør til pynt og samt makeup i alle regnbuens farver til fantasifulde ansigtsmalinger.

Ud fra temaet er sortimentet opdelt i en række forskellige underkategorier. På den måde kan du nemt botanisere blandt de mange kostumer vi tilbyder og forhåbentlig finde en der tiltaler dig. Måske vil du være en klovn, en heks eller en hippie, der ser ud til at komme direkte fra den vidunderlige flower power-æra i 1970'erne? Uanset hvad du vil klæde dig på, tør vi næsten godt love, at du kan finde det her hos Allectra.

Hos os er det Halloween året rundt

Mange butikker og netbutikker sælger kun maskeradekostumer og kostumetilbehør til Halloween, hvilket er meget ærgerligt, hvis man skal til maskerade på en anden tid af året. Hos os kan du købe maskeradetøj, make-up, masker og andet tilbehør til maskerade året rundt. Vi har altid et bredt sortiment til rådighed og holder altid priserne på et anstændigt niveau.

Velkommen til at finde dine maskeradefavoritter sammen med dig!

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: