>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Computere | Ekstra udstyr

Et komplet hjemmekontor eller et godt spillehjørne kræver en masse ydre enheder og forbrugsstoffer. Her finder du alt, hvad du kan få brug for for at maksimere funktionen indenfor data på arbejdet eller derhjemme. Som med vores øvrige sortiment er hvert produkt nøje udvalgt, så det matcher vores krav til både kvalitet og funktion samt god værdi for pengene.

Læs mere
Antal produkter: 1

Varemærker

Pris

Sorter efter

Periferudstyr til arbejde og fritid - her er alt

Et par fede højtalere til den bedst mulige lyd, en god printer, blækpatroner i alle regnbuens farver, makuleringsmaskiner eller tastaturer og webcams - uanset hvilken type periferiudstyr og forbrugsstoffer i data, du leder efter, er vi sikre på, at du kan finde det du leder efter her hos Allectra.

Vi har et af markedets bredeste udvalg af produkter designet til at gøre din computerbrug mere effektiv og mere funktionel. Både til faglige opgaver og til fornøjelse. Da vi ikke har en fysisk butik, men kun investerer i nethandel, kan vi også holde priserne væsentligt lavere end mange af vores konkurrenter. Vi gør det nemt, billigt og bekvemt at udstyre dit computerhjørne bedst muligt.

Sprillans nye og bedre brugt

Hos Allectra bekymrer vi os om miljøet og tror på at genbruge det, der kan genbruges. Man skal ikke altid købe nyt, hvis det er muligt at få tilsvarende kvalitet og funktion i et genbrugsprodukt.

I kategorien ydre enheder og forbrugsvarer til computere kan du blandt andet købe genbrugte blækpatroner og tonere til printere. Patronerne er i perfekt stand og genopfyldt med frisk frisk blæk. Det trykte resultat bliver lige så godt som med nye patroner, men påvirkningen af ​​miljøet bliver meget mindre.

Hjertelig velkommen til at udforske vores brede udvalg af forbrugsvarer og funktionelle computerudstyr. Vi håber du finder både en og flere favoritter. Har du spørgsmål til sortimentet eller et specifikt produkt? Kontakt vores kundeservice, så hjælper vi dig!

 

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: