>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Parfume

Parfume til både mænd og kvinder. Her vælger du hvilken type parfume du har brug for, hvor meget og hvilke duftnoter du vil have. Vi har parfume og eau de toilette med frugtagtig, blomsteragtig duft og citrus aromaer. For ham, for hende, unisex og endda baby parfume. Eau de parfum har den højeste koncentration af parfume efterfulgt af eau de toilette og eau de cologne. Body mist er en svagere variant af parfume, der kan bruges på hele kroppen. Moskus, rav, træ, jasmin og rose er almindelige duftnoter.

Læs mere

Køb parfume

De fleste parfumer dufter godt i flasken, men har den særhed, at de skal matche din naturlige duft. Den dyreste parfume matcher måske slet ikke så godt som en billigere. Derfor er anbefalingen som regel at teste en parfume, inden du køber den. Men hvis du allerede ved, hvilken du kan lide, er det nemt. En anden mulighed er selvfølgelig at vælge en parfume fra en producent, du kan lide, og købe den ud fra duftspecifikationen. Hvis du ved, at fx forskellige dufte af citrus normalt reagerer godt hos dig, er sandsynligheden stor for, at de gør det uanset mærke. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om vores produkter, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vidste du, at ordet parfume kommer fra det latinske Per Fumun, som betyder "gennem røg"? Fra begyndelsen blev parfume brugt i røgelse, så det skulle dufte godt i fx templer og badehuse. Kunsten at lave parfume, som vi bruger den i dag, kommer fra Mesopotamien og det gamle Ægypten og blev senere videreudviklet af romerne og perserne.

 

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: