>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Gaveudstyr Skønhed

Giv en luksuriøs gave med kosmetiske dufte til en du elsker, eller forkæl dig selv med en skøn gave. Hos Allectra kan du shoppe masser af parfumer og andre kosmetiske dufte til såvel damer som mænd og unisex. I vores sortiment finder du produkter fra kendte mærker til konkurrencedygtige priser og med hurtig og sikker levering.

Læs mere
Antal produkter: 748

Varemærker

Kategorier

Pris

Sorter efter

Luksuriøst gavesæt med kosmetiske dufte

En gaveæske med velduftende parfume, en blødgørende lotion og en skøn brusecreme er en luksuriøs gave, som er perfekt at give i julegave eller fødselsdagsgave f.eks. Ved at købe en færdiglavet æske med flere forskellige produkter fra samme serie og med samme duft, får du som regel en markant lavere pris, end hvis du køber hvert enkelt produkt for sig.

I vores webshop kan du vælge og vrage blandt en række forskellige gavesæt med kosmetiske dufte i forskellige former - vi har alt fra æsker med parfume og bodylotion, til produkter til brusebad og bad, ansigtspleje og makeup og kosmetik. Alt sammen pakket i flotte gaveæsker perfekt til at give væk.

Kendte mærker til gode priser

Parfume, hudpleje og cremer af forskellig art er ofte dyre produkter, der koster meget. Især dem fra store, prestigefyldte mærker. Takket være at vi hos Allectra ikke har nogle fysiske butikker, men kun har vores udsalg online, har vi mulighed for at tilbyde kosmetiske dufte til markant bedre priser end hvad du finder i almindelige varehuse og butikker. Handler du hos os slipper du også for krig med andre kunder og står i kø, når du skal betale. Hvor glat og behageligt til enhver tid.

Du er meget velkommen til at tage et kig på vores generøse udvalg af kosmetiske dufte til både mænd og kvinder, og shoppe dine yndlingsprodukter i dag. Hos os køber du de samme luksusprodukter som i kosmetikbutikker og varehusenes parfumeafdelinger – dog til en langt lavere pris.

 

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: