>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Opvarmning og Klimaanlæg

Oplev vores sortiment af varme og aircondition og foretag en værdifuld investering i et bedre indeklima. Her finder du alt fra ventilatorer og vekselstrømsmaskiner til befugtere og energieffektive varmeelementer. Alt hvad du behøver for en behagelig og sund luft i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Læs mere

Kvalitetssikrede produkter til den helt rigtige stuetemperatur

At have en behagelig indetemperatur lige i tide til sæsonen er vigtig for både trivsel og velvære-både hjemme og på arbejdet. Et dårligt indeklima med for høj eller for lav temperatur og dårlig cirkulation kan også have en negativ effekt på søvn - hvilket igen påvirker månen generelt.

Ved hjælp af smarte og sikre produkter til bedre indeluft kan du effektivt justere både temperaturen og fugtigheden i dit hjem eller kontor. Her på Allectra finder du både varmeelementer, så du ikke behøver at fryse - i forskellige størrelser og med forskellig kapacitet, selvfølgelig - samt køleventilatorer og vekselstrømsmaskiner, der effektivt køler større områder.

Er du generet af tørre luftveje og eller brændende øjne? Så kan en luftfugter være løsningen på dit problem. I vores webshop tilbyder vi overkommelige og diskrete luftfugtere i forskellige størrelser og modeller. Alle omhyggeligt udvalgt til naturligvis at opfylde vores høje krav til kvalitet og funktion.

Faste og flytbare enheder til gode priser

Har du brug for fast udstyr til opvarmning, køling og / eller ventilation? Eller vil du have bærbare enheder, der let kan flyttes og dermed opsættes og fjernes efter behov?

Hos Allectra finder du begge dele. Vi har et meget godt udvalg af faste elektriske og olieradiatorer, såvel som bærbare varmeblæsere, klimaanlæg og befugtere på hjul. Hos os kan du shoppe stabilt udstyr til regelmæssig brug året rundt i dit permanente hjem samt mobile enheder, der er perfekte til sommerhuset eller til at producere og bruge alt efter årstiden.

 

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: