>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Kæledyr

Madskåle, legetøj, kurve, foder og tilbehør til pelspleje. Uanset om du har et stort eller lille kæledyr, har du brug for en masse ting. Heldigvis kan du shoppe alt ét sted – nemt, bekvemt og billigt online. Allectra tilbyder et generøst udvalg af kvalitetstestede og overkommelige produkter til kæledyr. Velkommen til at tage et kig på udvalget herunder - vi håber du finder alt hvad du leder efter og lidt til.

Læs mere
Antal produkter: 14

Varemærker

Pris

Sorter efter

Kun det bedste for dit kæledyr

Hos Allectra arbejder vi på at tilbyde høj kvalitet til fornuftige priser. Dette gælder for alle vores produktkategorier – også dem til kæledyr. Hos os kan du købe prisvenligt og holdbart tilbehør til katte og hunde, men også til små dyr som fisk og gnavere. Vi har også nogle produkter til heste og udstyr til dig som ejer. Alt er nøje udvalgt af os for at matche vores høje krav til kvalitet i både design og materiale.

Selvom vi har et stort udvalg, er det også nemt at finde den helt rigtige. Produkterne i kategorien kæledyr er opdelt i forskellige underkategorier, ved hjælp af hvilke du hurtigt kan navigere til det, du leder efter. Leder du ikke efter noget særligt? Benyt lejligheden til at fylde op med dyrefoder til gode priser, eller gennemse udvalget og se om du kan finde en ny favorit til din favorit. Der er masser af legetøj, kurve og andet sjov.

Handl nemt og bekvemt online

Online shopping er lige så praktisk, når du har produkter til dit kæledyr, som når du handler til dig selv. Ved at handle hos os hos Allectra slipper du for at slæbe tunge foderposer fra butikken og blive trængt på linje med andre. Vi har et komplet udvalg af dyretilbehør, og du kan handle i fred og ro fra dit eget hjem. Enkel, praktisk og tidseffektiv.

 

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: