>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Elektronik | Batterier

Batterier er et givet forbrugsstof i ethvert hjem. Med et lager af batterier derhjemme behøver du aldrig bekymre dig om, at fjernbetjeningen til tv'et giver op, at armbåndsuret stopper eller om røgalarmen holder op med at virke. Her hos Allectra finder du et generøst udvalg af batterier i forskellige størrelser og varianter - perfekte til at opbevare i hjemmet, sommerhuset og bilen.

Læs mere
Antal produkter: 1

Varemærker

Pris

Sorter efter

Alkaliske batterier, natriumbatterier og knapbatterier

Batteridrevne enheder, der kan bruges uden ledning, er både fleksible, enkle og praktiske – men de kræver også, at du altid har fungerende batterier ved hånden. Hos Allectra gør vi det nemt for dig at fylde din opbevaring op med batterier til alle mulige forskellige enheder og enheder.

Vores velassorterede webshop indeholder knapbatterier og alkaliske batterier samt natriumbatterier og genopladelige batterier. Du kan selvfølgelig også købe batteriopladere, der giver dig mulighed for at genbruge eksisterende batterier igen og igen, i stedet for at skulle købe nye.

Vælg de rigtige batterier til den rigtige enhed

Mange forskellige typer batterier kan gøre det endnu sværere at vide, hvilke man skal købe til hvilken enhed. Nogle enheder kræver klassiske AA alkaline-batterier, mens andre kræver natrium- eller lithium-batterier. Genopladelige batterier fås også i forskellige varianter og med forskellig kapacitet.

Den nemmeste måde at sikre dig, at du køber de rigtige batterier til den rigtige enhed, er at læse enheden, eller alternativt i brugsanvisningen, hvis du stadig har den. Hvis man ser på selve enheden, står der som regel på batteridækslet, hvilken type batterier man skal bruge. Det er som regel bedst at tjekke hvilken størrelse den skal være – så er den som regel rigtig.

Har du spørgsmål til, hvilke batterier du skal købe til en bestemt enhed, eller har du spørgsmål til vores sortiment? Kontakt vores kundeservice, så hjælper vi dig. Vores professionelle medarbejdere sikrer, at du får de rigtige batterier til den rigtige enhed.

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: