>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Vannkoker

Med en kedel kan du hurtigt og nemt koge vand til ting som te, instant kaffe, nudler og instant supper. Det er mere energieffektivt end at bruge brændeovnen og væsentligt mere tidseffektivt. Herunder finder du vores brede udvalg af praktiske, stilrene og prisvenlige elkedler fra forskellige producenter. Nemt at bestille online direkte her i vores webshop.

Læs mere
Antal produkter: 267

Varemærker

Pris

Sorter efter

Intet komplet køkken uden en kedel

En elkedel er et praktisk lille husholdningsapparat, som burde være i ethvert køkken. I stedet for at skulle bruge et komfur og en gryde til at lave en kop te eller varme vand til en skål nudler, klarer en kedel jobbet dobbelt så hurtigt og dobbelt så nemt.

Her hos Allectra har vi samlet et stort udvalg af markedets bedste elkedler fra flere kendte mærker. Alle er nøje udvalgt af os, fordi de matcher vores høje krav til funktion, samt holdbarhed og kvalitet. I vores sortiment er der både lidt dyrere elkedler, som producenterne putter ekstra krudt på på et flot design, samt enklere varianter til billigere penge. Uanset om du ønsker en elkedel i plast eller rustfrit stål - eller med flotte detaljer i for eksempel træ - kan du finde en, der opfylder dine ønsker hos os hos Allectra.

God kvalitet til gode priser

Kedler fås i dag i alt fra dagligvarebutikker til elektronikbutikker og butikker til køkkentilbehør. Går du i en almindelig butik, kan du dog forvente at blive overfyldt med andre kunder og stå i kø for at komme til kassen. Derudover er priserne ofte højere.

Hos Allectra kan du i fred og ro botanisere blandt udvalget af elkedler, finde en model du kan lide og så hurtigt tjekke ud og betale ved kassen. Ingen trængsel, ingen køer – og væsentligt mere pungvenlige priser end i fysiske butikker. Hos os handler du komfortabelt, problemfrit og til en overkommelig pris online.

 

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: