>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Kaffemaskiner til enkel hverdagsbryg og professionel luksuskaffe

Start dagen på den bedste måde med en velsmagende kop brygget kaffe, en brændende espresso eller hvorfor ikke en cremet cappuccino. Hos os finder du et meget velassorteret udvalg af kaffemaskiner til alle forskellige former for tilberedning af kaffe. Vi har alt fra almindelige bryggerier til let daglig brug, til avancerede maskiner til dig, der ønsker at vælge din indre barista.

Tag et kig på vores udvalg af kaffemaskiner fra kendte mærker, og bestil din nye favorit online her på Allectra.

Læs mere
Antal produkter: 643

Varemærker

Kategorier

Pris

Sorter efter

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige kaffemaskine

En luksus espressomaskine, en almindelig kaffemaskine eller måske en praktisk kapselmaskine - hvilken type kaffemaskine skal du egentlig investere i? At vælge den rigtige kaffemaskine kan være meget lettere sagt end gjort. Der er et stort udvalg af forskellige produkter at vælge imellem, som alle sigter mod det samme - at lave rigtig god kaffe - men på forskellige måder.

Hvilken slags kaffemaskine du skal vælge, afhænger af hvilke funktioner du vil have den til at have, og hvilken type kaffe du ønsker. Til almindelig kaffe kan en traditionel kaffemaskine, en pressebrygger eller en kapselmaskine være egnet. Fordelen ved en almindelig brygger er, at du kan koge en større mængde kaffe ad gangen, hvilket er praktisk, hvis du er flere. En kapselmaskine brygger kun en kop ad gangen, men er på den anden side lidt hurtigere og lettere at bruge.

Hvis du er lidt mere en kender, kan en rigtig espressomaskine være en investering, der er værd at investere i. I vores sortiment finder du manuelle espressomaskiner af høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

Suppler med tilbehør såsom en kaffekværn og mælkeskummer

Forbedre din kaffeoplevelse yderligere ved at bruge friskmalede bønner og skummetmælk. Her på Allectra finder du ud over kaffemaskiner også professionelt tilbehør såsom kværne og mælkeskummere, men også filtre, kapsler og forskellige former for opbevaring til din kaffe.

 

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: