>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Strand og Bassin

Få fat i strandartikler til dovne sommerdage på stranden, eller shop sjovt poollegetøj til en længe ventet ferie i udlandet. Hos Allectra finder du alt hvad du behøver og lidt til at gøre svømmeture både sjovere og mere smidige. Vi har alt fra oppusteligt legetøj og cyklop til smarte strandstole, parasoller, køletasker, håndklæder og meget mere. Hos os handler du strandvarer af god kvalitet til lave priser og med hurtig og sikker levering.

Læs mere
Antal produkter: 1

Varemærker

Pris

Sorter efter

Strandting til store og små

Svømmeture til en strand eller en pool er en perfekt måde at tilbringe en varm sommerdag for både store og små. De fleste børn kan lide at plaske, hoppe og lege i vand, og mange voksne sætter pris på både en behagelig liggestol og en forfriskende svømmetur. For en vellykket udflugt kan der dog være meget at tage med - især hvis der er flere i familien og der skal medbringes alt fra madpakker og kaffe til badehåndklæder og legetøj.

Hos Allectra kan du nemt købe alt, hvad du skal bruge til strandturen ét sted. Takket være vores brede udvalg kan du bestille både strandstole, strandlegetøj, parasoller, køletasker til mad, luftmadrasser og alt det andet, du vil have med til stranden eller poolen på samme tid. Du behøver ikke trænge ind i butikker med andre, og du behøver ikke løbe til forskellige butikker efter forskellige ting. Så enkelt, nemt og behageligt som muligt - ligesom en dag på stranden.

Overrask børnene med sjovt flydende legetøj

Fortæl barnet, der ikke kan lide spande og spader, at lege med en oppustelig badebold eller plaske rundt med et stort flydende legetøj eller luftmadras i vandet. I vores sortiment er der masser af sjovt flydende legetøj og strandlegetøj at give til børnene inden alle sommerens badeudflugter. For eksempel, hvad med en stor flamingo at flyde på, en dejlig svømmering eller cyklop og snorkel for at kunne udforske livet under overfladen?

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: