>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Sportsmateriale og udstyr

Sportsudstyr af god kvalitet og med høj funktionalitet gør det sjovere at være aktiv og hjælper dig til at få mere succes med din træning. Her finder du et velassorteret udvalg af sportstilbehør og sportsudstyr til en aktiv livsstil. Alle produkter er nøje udvalgt af os, fordi de matcher vores høje krav til materialer og funktion samt kvalitet, design og værdi for pengene.

Læs mere
Antal produkter: 32

Varemærker

Kategorier

Pris

Sorter efter

Sportsudstyr for enhver smag

Foretrækker du at træne i tights og en sportstop – eller foretrækker du et par rummelige shorts, en langærmet funktionsskjorte og en kasket? Uanset hvilket tøj du føler dig bedst tilpas i, når du træner og er aktiv, tør vi næsten godt love, at du kan finde noget, der passer her hos Allectra. I vores udvalg af sportstilbehør og sportsudstyr er der funktionelt og overkommeligt træningstøj til enhver smag, stil og størrelse. Her kan du shoppe træningstøj til både kvinder og mænd og til forskellige former for fysisk aktivitet og sport.

Vi har selvfølgelig også sportstøj til forskelligt vejr og årstider. Vi har masser af t-shirts, tanktops, toppe og shorts til indendørs træning eller motion i løbet af foråret og sommeren, men også jakker, veste og bukser til køligere temperaturer. Perfekt til dig, der gerne vil være aktiv hele året rundt, og som ønsker godt sportsudstyr, der effektivt beskytter mod vejr og vind.

Maksimer din træning med smart sportstilbehør

Vil du have lidt ekstra ud af din træning og holde styr på din aktivitet og dine præstationer? Invester i et pulsur eller en skridttæller – eller begge dele. Ved at registrere antallet af skridt du tager om dagen og/eller hvordan din puls reagerer under en bestemt aktivitet, kan du evaluere din træning og tage den til et nyt niveau. Sportsudstyr som skridttællere og pulsmålere gør det nemt at holde styr på din træning og at nå de mål du sætter dig.

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: