>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Badeværelse

Et hyggeligt badeværelse er vigtigt for helhedsfølelsen i hele boligen. Med stilrent og praktisk tilbehør, fine tekstiler og god opbevaring kan du nemt løfte både æstetik og funktionalitet og forvandle dit badeværelse til et rum, der ikke kun udfylder en praktisk funktion, men også er både hyggeligt og behageligt at være i.

Herunder finder du vores udvalg af badeværelsesprodukter af høj kvalitet og til gode priser. Forhåbentlig finder du både en og flere ting, du kan lide.

Læs mere

Tilbehør til et stilrent og funktionelt badeværelse

Badeværelserne er ofte små i areal og har begrænsede opbevaringsmuligheder. Samtidig har mange mennesker en masse hygiejneartikler og lignende, der skal passe ind på badeværelset, hvorfor der næsten altid er behov for ekstra opbevaring.

I vores sortiment til badeværelser finder du stilren og praktisk lille opbevaring i form af hylder til bruseren og mindre skuffer perfekte til at have plaster, hovedpinetabletter og andet forbrugsmateriale i. Alle produkter er fremstillet i slidstærke materialer, der kan tåle det fugtige og varmt miljø, der ofte er i et badeværelse.

Til dig, der leder efter stilfuldt tilbehør til at pifte badeværelset op, så har vi det selvfølgelig også. Hvad med fx en flot sæbepumpe eller en skraldespand, der både er praktisk og pæn at se på? Vi har alt hvad du skal bruge til at forny dit badeværelse med små og enkle midler.

Det er i detaljerne

Tekstiler er et vigtigt element i et badeværelse. Både for funktion og for at skabe en hyggelig fornemmelse i et ellers ret afklebet miljø. I vores sortiment finder du lækre badeværelsestæpper og badeforhæng i forskellige farver og mønstre – perfekt til at tilføre lidt varme til både små og store badeværelser.

Tag også et kig på vores badeværelsessortiment og find nye favoritter til gode priser. Det er nemt at bestille online, med hurtig og sikker levering.

 

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: