>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Trænings- og træningsartikler

En aktiv livsstil med god motion er vigtig for at bevare et godt helbred. Hos Allectra elsker vi alt, der har med motion og bevægelse at gøre og tilbyder derfor et bredt og velassorteret udvalg af forskellige typer træningsartikler. Hos os finder du alt, hvad du skal bruge til lettere træning og motion, samt udstyr til et komplet hjemmegym. Velkommen til at opdage vores tilbud inden for træning og komme i gang med et sundere og sundere liv allerede nu.

Læs mere
Antal produkter: 1

Varemærker

Kategorier

Pris

Sorter efter

Træningsartikler til både styrke og kondition

Den bedste træning er den, der indeholder en god variation af både styrke og udholdenhed samt smidighed, smidighed og koordination. For at få mest muligt ud af din træning, og for at kunne få så god en variation som muligt, er det vigtigt med gode træningsting, der giver dig de rette betingelser. Til styrketræning kan det for eksempel betale sig meget at have vægte og elastikker, der kan bruges på forskellige måder. Har du meget plads derhjemme, giver en rigtig træningsmaskine også gode muligheder for rigtig effektiv styrketræning.

Hos Allectra kan du shoppe tilbehør til såvel styrketræning som til udholdenhed og fleksibilitet. i vores sortiment finder du blandt andet maskiner, trinbrætter, træningsbånd med elektrostimulering og vibrationer samt praktiske handsker til vægtløftning.

Motion som en del af en sund livsstil

Træning og motion er vigtigt for at have det godt, men vi får selvfølgelig de allerbedste resultater, hvis vi ser på helheden. Hvilken mad vi spiser, hvordan vi sover, hvor meget vi arbejder og at vi får tid til fritid og restitution er også vigtigt for det generelle velbefindende. Hos Allectra har vi udover træningsartikler også andre produkter, der hjælper dig med at leve et sundt liv – for eksempel kosttilskud, sengeudstyr til bedre søvn, køkkentilbehør til god madlavning og meget mere. Alt sammen til gode priser og med sikre leveringer.

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: