>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Elektronik | Foto og video - Professionel billedkvalitet til en god pris

Dokumenter hverdagen eller forevige minder fra ferier, festligheder og særlige lejligheder med kameraer og filmkameraer af rigtig god kvalitet. Her er billigt foto- og videoudstyr til både den glade hobbyfotograf og den erfarne professionelle.

Læs mere

Vi hjælper dig med at forevige dine mindeværdige øjeblikke

Fotografering og video er en uovertruffen måde at fange både hverdagslige og højtidelige øjeblikke og gøre dem til noget mere end bare minder. Noget, der er tilbage, og som varer år efter år. Uanset om du foretrækker at gøre det med stillbillede eller bevægeligt billede - eller måske begge dele - finder du alt det udstyr, du har brug for her på Allectra.

Vores underkategorier omfatter kompakte kameraer, der er lette at bruge og optager lidt plads, samt professionelle videokameraer og forskellige former for tilbehør. Vil du kunne dokumentere hurtige eventyr på skiløjpen, på dykkerturen eller på cyklen? Tjek vores udstyr specielt designet til fotografering og video i forbindelse med sport, bevægelse og aktivitet. Der finder du både stød- og vandafvisende kameraer, der for eksempel kan sættes på en hjelm eller lignende for den bedst mulige brug.

Standardkamera vs polaroid - hvad er forskellen?

I vores sortiment finder du både standardkameraer og Polaroid -modeller - men hvad er forskellen? Og hvilken sort er bedst egnet til forskellige typer fotomuligheder?

Et Polaroid -kamera udvikler og udskriver dine billeder inden for få sekunder, efter at de er taget. Til dette bruges specielt fotopapir, som du køber og let efterfylder efter behov. Kvaliteten af ​​billederne når normalt ikke helt det samme niveau som med almindelige kameraer - men de er perfekte til børn, der er interesserede i fotografering, eller hvis du vil have dine billeder udskrevet på en gang.

Tag et kig på vores sortiment for fotos og videoer, og invester i dine minder.

 

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: