>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Fastnet og IP

Fastnet og IP -telefoner er et godt supplement til moderne smartphones. Nedenfor finder du en lang række fastnettelefoner i forskellige modeller og størrelser - enten for at oprette forbindelse til standard telefonstik eller for at oprette forbindelse til dit netværk. Som sædvanlig er kvaliteten af ​​vores produkter høj, men priserne er lave.

Læs mere
Antal produkter: 453

Varemærker

Kategorier

Pris

Sorter efter

Sikker fastnet eller overkommelig IP -telefoni - hvad har du brug for?

Har du brug for en fastnettelefon i for eksempel sommerhuset eller andre steder, hvor internetforbindelsen er mindre stabil? Måske vil du have en stationær telefon med et ergonomisk håndsæt og en god nummerplade - men som også kan tilsluttes din netværksforbindelse til billigere opkaldsomkostninger? Her på Allectra kan du shoppe efter både traditionelle faste telefoner, der er forbundet med telejack, samt IP -telefoner til at oprette forbindelse til dit internet.

Har en IP -telefon brug for Internettet for at fungere?

En IP -telefon bruger internettet eller et andet IP -netværk til at forbinde opkald. Hvis der ikke er nogen netværksforbindelse, er IP -telefonerne nede og kan ikke bruges til at foretage eller modtage opkald. Dette er den største forskel mellem IP -telefoner og almindelige faste telefoner, som i stedet for at bruge internettet sender signaler over det traditionelle telefonnetværk - det såkaldte landnet.

En IP -telefon passer godt, hvis du vil have en hjemmetelefon af en traditionel model og har en stabil forbindelse at forbinde den til. Fordi du kan bruge din eksisterende netværksforbindelse, er omkostningerne normalt lavere, end hvis du bruger en almindelig fastnettelefon.

Vi har trådløse telefoner, seniortelefoner og kontortelefoner

I vores webshop finder du IP -telefoner og fastnettelefoner i forskellige modeller til forskellige behov. Vi tilbyder funktionelle kontortelefoner med mange praktiske funktioner, seniortelefoner med ekstra klare numre, standardtelefoner og trådløse telefoner i et slankt design og med virkelig god batterilevetid.

Tag et kig på vores nøje udvalgte sortiment, og bestil en fastnettelefon med en almindelig forbindelse eller IP -forbindelse i dag.

 

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: