>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Tårnhøjtalere - kraftfuld facilitet, der fylder lidt

Vil du have en højttaler med meget kraft og lyd af høj kvalitet - men mangler plads til et stort og omfangsrigt lydsystem? Invester i stedet i et praktisk lydtårn. Ved at vælge en højttaler baseret på højde kan du skrue op for lydstyrken og optimere din lydoplevelse uden at skulle have udstyr, der fylder meget og fylder meget.

Læs mere
Antal produkter: 23

Varemærker

Pris

Sorter efter

Moderne lydtårn med trådløs bluetooth

Glem dengang, hvor et godt lydsystem var som en slangerede af ledninger og kabler, der både samlede støv og var let at snuble på. I dag kan du købe et praktisk lydtårn - det vil sige et højttalersystem baseret på højde - med en supermoderne bluetooth -forbindelse og et minimalt antal kabler. Her på Allectra finder du lydtårne ​​til en overkommelig pris i forskellige designs og med forskellige kapaciteter. Alle med trådløs forbindelse via bluetooth. Tilslut dit tårn til din smartphone, stereo eller computer, og få fremragende lydkvalitet på en mere jævn og energieffektiv måde.

Maksimer lydoplevelsen med flere tårne

Med lydtårnet fra Allectra kan du nemt skabe en kraftfuld biograffølelse, når du vil se film hjemme i din egen stue, eller maksimere lyden til fulde, når du lytter til musik. Fordi lydtårnene fylder meget lidt gulvmæssigt, kan du placere flere tårne ​​og dermed bygge dit eget, kraftfulde surroundsystem. Hvis du vil være ekstra smart, når det kommer til rummet, kan du investere i et af vores lydtårne ​​med et virkelig slankt design. Lydkvaliteten er lige så god som i ethvert eksklusivt højttalersystem - den eneste forskel er i design og størrelse.

Tjek vores nøje udvalgte sortiment af min

cket prisvärda och snygga ljudtorn du med - och beställ hem din favorit redan idag. Enkelt, tryggt och bekvämt via Allectras smidiga webbshop.

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: