>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

MP3, Mp4 og MP5

Oplev vores komplette og meget velassorterede udvalg af MP3-, MP4- og MP5-afspillere fra kendte kvalitetsmærker. Her er alt, hvad du har brug for til lagring og afspilning af forskellige typer MPEG -filer, til konkurrencedygtige priser og til sikker levering til dit hjem.

Læs mere
Antal produkter: 64

Varemærker

Kategorier

Pris

Sorter efter

Vælg den korrekte MPEG -afspiller for de korrekte filtyper

På grund af de lignende navne kan MP3-, MP4- og MP5 -afspillere opfattes som forskellige modeller af stort set den samme type udstyr. Dette er sandt, for så vidt de alle er tilpasset til at gemme og afspille MPEG -filer - men kapaciteten mellem de forskellige spillere er forskellig. Afhængigt af hvordan og for hvilken slags filer du vil bruge din MPEG -afspiller, er det derfor vigtigt at vælge den rigtige type.

En MP3 -afspiller kan kun bruges til at afspille lydfiler. MP3 står for MPEG-1 Audio Layer 3. Hvis du leder efter en fleksibel musikafspiller, er en MP3-afspiller god nok.

Hvis du derimod vil kunne gemme og afspille lydfiler samt billedfiler, videofiler, tekstfiler og filer med stillbilleder, skal du investere i en MP4- eller MP5 -afspiller i stedet. Disse er tilføjet som efterfølgere til MP3 for at kunne understøtte MPEG -filer med forskellige typer medier.

Her på Allectra kan du shoppe både MP3 -afspillere såvel som MP4- og MP5 -afspillere let og bekvemt i vores webshop. Hver produktside indeholder detaljerede oplysninger om kapacitet og filsupport, så du nemt kan finde den rigtige.

Komplet med smart tilbehør

Forbedre oplevelsen med din MP3-, MP4- eller MP5 -afspiller yderligere ved at supplere med praktisk og overkommeligt tilbehør. Beskyt din afspiller med en flot og holdbar beskyttelse - eller invester i den bedst mulige lydkvalitet med et par virkelig gode hovedtelefoner. I kategorien for MP3-, MP4- og MP5 -afspillere finder du en række tilbehør for at maksimere din medieafspillers funktioner.

Invester også i en fleksibel MPEG -afspiller - altid til en overkommelig pris her på Allectra.

 

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: