>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Clockradioer

Med en clockradio får du både et praktisk ur med en jævn vækkefunktion, samt et lille og praktisk musiksystem med rigtig god lyd. I vores sortiment finder du clockradioer i både moderne og mere retroinspireret design, i forskellige størrelser og med forskellige funktioner og funktioner. Tag et kig på vores sortiment, og bestil en overkommelig urradio fra et kendt mærke, du bærer - altid med sikker levering fra Allectra.dk.

Læs mere
Antal produkter: 31

Varemærker

Kategorier

Pris

Sorter efter

Vi har både klassiske og højteknologiske clockradioer

Urradioer fås i dag i en række forskellige modeller og designs. For dem af jer, der kun leder efter et digitalt ur at have ved sengen, er der for eksempel enklere varianter med et par andre funktioner såsom FM-radio og forskellige vække-signaler. Hvis du i stedet ønsker noget mere højteknologisk - det vil sige en clockradio, der er mere end bare en clockradio - er der flere virkelig moderne muligheder at vælge imellem. Blandt andet med funktioner som trådløs oplader, internetradio, simuleret sollys og mulighed for at afspille dine egne musikfiler.

Udover clockradioer med forskellige funktioner og funktioner tilbyder vi naturligvis også modeller i forskellige designs, farver og størrelser. Mange clockradioer er klassisk sorte, men hos os finder du også sølvfarvede varianter samt modeller med detaljer i smukt træ. Rul gennem vores sortiment og find en overkommelig clockradio, der opfylder dine krav til funktion - og som også kan være en stilfuld indvendig detalje på dit natbord.

Konkurrencedygtige priser på god kvalitet

Hos Allectra mener vi ikke, at god kvalitet nødvendigvis behøver at være dyr. Uanset om det er elektronisk udstyr som f.eks. Clockradioer eller noget andet. I vores velassorterede onlinebutik kan du altid finde digitale clockradioer i høj kvalitet fra kendte mærker til virkelig konkurrencedygtige priser. Velkommen til at købe en billig clockradio fra Sony, Soundmaster, Philips eller et andet kvalitetsmærke - enten til dig selv eller en du kan lide.

 

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: