>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Rengøring, Støvsugning og Strygning

Letter din rengøring, støvsugning og strygning med gode produkter, der gør det både sjovere og lettere at holde dit hjem rent og friskt. Her finder du værktøjer og hjælpemidler til mere effektiv rengøring med bedre resultater - samt stearinlys, duftolier og andet tilbehør at tilføje lidt ekstra komfort med.

Læs mere
Antal produkter: 4

Varemærker

Kategorier

Pris

Sorter efter

God rengøring kræver gode værktøjer

Rengøringsværktøjerne, du bruger, er meget vigtige for, hvor hårdt du skal arbejde, og hvilket resultat du får. Mange gange tænker vi ikke over det - men også støvsugere, mopper, strygejern og andre hjælpemidler beregnet til hjem og husstande slides op og skal opdateres fra tid til anden. Ikke sjældent oftere end du tror.

Ved at udskifte gammelt rengøringsudstyr, der ikke længere udfører jobbet og i stedet investere i moderne produkter af god kvalitet, kan du rengøre mere effektivt og dermed have mere tid til andre ting.

Vi hjælper dig med at udstyre rengøringsskabet

Et komplet rengøringsskab bør indeholde en støvsuger og skrubbemoppe samt forskellige typer klude, vaskemidler og svampe. Udstyr til pleje af tøj - såsom strygebræt, strygejern og tørretove er også meget godt at have. Hvis du vil investere i noget ekstra, kan det også være værd at investere i en damprenser, som kan bruges til at rengøre sofaer, tæpper og andre tekstiler på en skånsom og effektiv måde.

Hos Allectra vil vi gøre det let for dig at udstyre dit rengøringsskab og erhverve alt det værktøj og tilbehør, du har brug for for at vedligeholde dit hjem. Derfor har vi samlet en lang række produkter til rengøring, støvsugning og strygning her i vores webshop. Ved hjælp af de forskellige underkategorier kan du hurtigt og nemt navigere gennem vores sortiment og finde præcis det, du leder efter.

Har du spørgsmål til et specifikt produkt eller vores sortiment inden for rengøring, støvsugning og strygning? Kontakt vores kundeservice, så hjælper vi dig.

 

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: