>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Damprengøring

Damprensning er en effektiv måde at fjerne pletter fra tekstiler som tøj, tæpper og gardiner. Den varme damp opløser hurtigt snavs uden behov for stærke rengøringsmidler med skadelige kemikalier i. Her hos Allectra finder du udvalgte produkter til damprensning til konkurrencedygtige priser, med hurtig levering og af rigtig høj kvalitet.

Læs mere
Antal produkter: 64

Varemærker

Pris

Sorter efter

Damprensning virker skånsomt, men effektivt

En damprensemaskine fungerer ved at opvarme vand og producere varm vanddamp fra det. Dampen bruges derefter til at opløse pletter og snavs – både synligt og usynligt – på en effektiv og skånsom måde. I modsætning til almindelig rengøring med svamp eller klud, eller i vaskemaskine, behøver du ikke bruge nogle stærke rengøringsmidler til damprensning – hvilket gør tilgangen meget mere skånsom og venlig over for mennesker såvel som dyr og natur.

Fordi den er så skånsom, kan metoden også bruges på de fleste materialer, selv de mest følsomme tekstiler.

Et alsidigt rengøringsværktøj

En damprensemaskine kan med fordel tilføjes til dit standard hjemmerengøringsudstyr. Udover at damprengøring er meget effektivt ved fjernelse af pletter på tekstiler, fungerer det også glimrende ved rengøring i fx køkkener og badeværelser. Varm vanddamp opløser både aflejringer og pletter, der nemt opstår i disse rum, hurtigt og nemt. Uden behov for at skrubbe, skrabe eller gnide med rengøringsmidler fyldt med stærke kemikalier.

Ligesom alt andet i vores sortiment, forhandles vores damprensemaskiner nemt og bekvemt online. Du skal ikke trænge i butikker eller stå i kø hos andre kunder, men kan i stedet gå på opdagelse i vores sortiment i fred og ro og så afgive din ordre uden at skulle tage hjemmefra. Online shopping hos Allectra er bekvemt, tidseffektivt og billigt. Du finder dit yndlingsprodukt blandt vores damprensemaskiner - vi sørger for, at du får din bestilling hurtigst muligt med sikker og sikker levering.

 

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: