>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Køleventilatorer til varme sommerdage

Om sommeren kan solen stege og give os et varmt indeklima, der kan føles lidt svedigt og irriterende. Alle husker sommeren 2018, ikke? En nem løsning på dette er at købe ventilatorer såsom gulvventilatorer eller bordventilatorer, der spreder en kølig brise i hjemmet. Hvis du f.eks. Sidder og arbejder, kan en ventilator placeres på eller i nærheden af ​​skrivebordet, så du kan fortsætte med at arbejde uden at blive forstyrret af de varme temperaturer, som sommeren tilbyder.

Ud over at bruge ventilatorer i hjemmet kan disse let tages, hvor de er nødvendige, og tilsluttes en ledig stikkontakt. Måske skal du medbringe en fan på kontoret? Eller til sommerhuset? Køb din bordventilator eller gulvventilator online hos os, og placer den, hvor du har brug for den.

 

Bordventilatorer, gulvventilatorer og andre modeller af koldluftventilatorer

 

I vores brede vifte af fans finder du både små og store modeller. Vi har ventilatorer, der er placeret på gulvet, bordet eller monteret i loftet, eller hvorfor ikke en bærbar AC. Hos os finder du også vægventilatorer og håndventilatorer. Vælg om du vil have en klassisk blæserblæser, søjleventilator eller helt blæserløs blæser. En søjleventilator eller en tårnventilator har normalt smart kontrol med fjernbetjening, også belysning og indbygget timer. Hvis du har små børn derhjemme, anbefaler vi en kæledyrsikker model, hvor fingrene ikke kan få adgang til ventilatorbladene.

Læs mere
Antal produkter: 391

Varemærker

Kategorier

Pris

Sorter efter

Förutom att använda sig av fläktar i hemmet kan dessa enkelt tas med dit de behövs och kopplas in i ett tillgängligt eluttag. Kanske behöver du ta med en fläkt till kontoret? Eller till sommarstugan? Köp din bordsfläkt eller golvfläkt online hos oss och placera den där du har behov.

Bordsfläktar, golvfläktar och andra modeller av kallufts fläktar

I vårt breda utbud av fläktar hittar du både små och stora modeller. Vi har fläktar som ställs på golvet, bordet eller monteras i taket eller varför inte en Portabel AC. Hos oss hittar du även väggfläktar och handfläktar. Välj om du vill ha en klassisk bladfläkt, pelarfläkt eller helt bladlös fläkt. En Pelarfläkt eller en Tornfläkt har oftast smart styrning med fjärrkontroll, även belysning och inbyggd timer. Har du små barn i hemmet rekommenderar vi en petsäker modell där fingrar inte kommer åt fläktbladen.

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: