>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Støvsugere og rengøringrobotter

Intet komplet rengøringsskab uden en god støvsuger, der effektivt renser støv, snavs og andet snavs væk. Her finder du et velassorteret udvalg af støvsugere og rengøringsrobotter i forskellige størrelser og modeller - perfekt til grundig rengøring af store områder, samt smalle kroge og krumtap, hvor det ellers kan være svært at få adgang til.

Læs mere
Antal produkter: 691

Varemærker

Pris

Sorter efter

Sådan vælger du den rigtige støvsuger

Traditionelle støvsugere med ledning og pose, intelligente robotstøvsugere, ministøvsugere til små rum og trådløse støvsugere med indbygget børste. Vores sortiment af støvsugere og rengøringsrobotter indeholder en række modeller tilpasset til at gøre det lettere og glattere at rengøre på forskellige måder. Det kan dog være lettere sagt end gjort at finde den rigtige blandt de forskellige varianter, når der er så mange muligheder at vælge imellem.

Den nemmeste måde er at tage udgangspunkt i, hvordan rengøringsværktøjet skal bruges, og hvilken kapacitet det derfor skal have. Hvis du leder efter en støvsuger til almindelig rengøring, bør du vælge en variant i normal størrelse med en dyse, der kan bruges til både gulve og tæpper. Med eller uden ledning og med eller uden taske er ligegyldigt - det vigtige er, at kapaciteten er høj nok.

Til almindelig gulvrensning er der også mange rengøringsrobotter - eller robotstøvsugere - at vælge imellem. Disse er perfekte, hvis du vil have rengøringen til at passe på sig selv, så du har mere tid til andre ting.

Hvis du vil have et fleksibelt rengøringsværktøj til støvsugning af små områder - f.eks. Borde - kan en håndholdt støvsuger være et smart valg.

Støvsugere og rengøringsrobotter i forskellige prisklasser

Allectra tilbyder støvsugere og rengøringsrobotter i flere forskellige prisklasser. Uanset om du leder efter en billigere traditionel støvsuger eller en automatisk rengøringsrobot, der gør arbejdet for dig, håber vi, at du finder det, du leder efter hos os.

Vi har alt og lidt mere til støvsugning af både små og store hjem - hvilket produkt vil være din favorit?

 

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: