>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Retur- og tilbagebetalingspolitik

Fortrydelsesret

Ved køb af varer på hjemmesiden har du som kunde en lovbestemt 14 dages fortrydelsesret, der gælder fra det tidspunkt, du har modtaget en vare, som du har bestilt.

Ved udnyttelse af fortrydelsesretten

Du skal meddele, at du fortryder det. Beskeden sendes til os ved at udfylde denne formular, som du kan finde her. I din besked skal dit navn, din adresse, e-mailadresse, ordrenummer og hvilke varer returneringen gælder for tydeligt fremgå. Du skal returnere produkterne til os med det samme og senest inden for de lovpligtige 14 dage efter fortrydelsesmeddelelsen. Du er ansvarlig for returfragt, levering og stand af produkterne ved returnering, produkterne skal derfor sendes godt emballeret og i den originale emballage, hvis det er muligt. Returen skal også sendes sporbar (ikke som brev). Hvis der er bestilt flere forskellige varer i én ordre, men leveres gennem separate leverancer, udløber fristen for fortrydelsesretten ("Returfristen") fjorten (14) dage efter den dag, hvor Kunden eller en tredje person udpeget af Kunden (men ikke transportfirmaet) har fysisk modtaget den sidste vare.

Tilbagebetalings politik

Fra tilbagebetalingsbeløbet forbeholder vi os retten til at trække et beløb svarende til værdiforringelsen i forhold til produktets oprindelige værdi, hvis der er tale om et brugt eller beskadiget produkt. Tilbagebetaling sker inden for 14 hverdage fra vi har modtaget en godkendt retur.

Fortrydelsesretten gælder ikke, hvis:

Tjenester, der er gennemført, og hvor du udtrykkeligt har givet samtykke til påbegyndelse af tjenesten uden fortrydelsesret. For mere om den lovpligtige fortrydelsesret, se her.

Købsbetingelser

Se vores fulde købsbetingelser her.

 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: